Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
1 -- 1 || 11
Megtörtént, ma Magyarországon...
Mindenegyben Blog - 2018. január 09. (kedd), 11:56

Megtörtént, ma Magyarországon... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jan 09

2018.01.07. 12:40 M1 autópálya

Úton “hazafelé”, második otthonunkba. Ha megérkezünk, megint 1100 km választ el Magyarországtól….Most is csak egy hétre tudtunk hazaugrani, megejteni az utólagos karácsonyi ünneplést. Ilyenkor az utolsó percig húzzuk a visszaindulást, még egy puszi, még egy ölelés, a búcsúzkodás nem az én műfajom és igen, rohadt nehéz visszaindulnom.

Hirdetés

Az autópályán szembesülünk, nem lesz sétagalopp a kifelé út. Torlódás, már a rádió is bemondja hogy míg Magyarországon baleset miatt áll a forgalom, addig az osztrák rendőrök is teszik a dolgukat és keményen ellenőriznek, több mint 2 órás dugóra számíthatunk. Pufff neki, mindegy, a lényeg hogy legkésőbb másnap reggel 7re kint legyünk, mindketten munkába kell mennünk.

Mielőtt kilépnénk az országból, 4 évesem közli hogy már nem sokáig bírja tartani. Mit Kincsem? Nézem a kezét, mi van benne, nem látok semmit. Faggatom, mit nem bírsz tartani?

Jajjjj, Anyaaaaa, hát a kakit!

Upsz, vészhelyzet, Apa a következő parkolónál kihajt, beáll egy büfé elé mely előtt táblán az infó, ott lehet wcz-ni. ☝️ Gyerekkel kiugrok a kocsiból, kezemben egy 200as, reménykedve hogy elég lesz és rongyolás be. Bent a pult mögött középkorú/idős hölgy, egy hasonló korú férfival kokettál. Megtalálom a wc-t (ami rejtélyes okokból kifolyólag közvetlenül a pult mellett, egy egyszemélyes wc - szerintem az a személyzeti ) ajtaján nagy betűkkel díszeleg: 1 euró vagy 200 ft. Szerencsém van, a nő kezébe nyomom a 200ast és közlöm vele hogy csak egy gyors nagydologra ugrottunk be, a lányomat viszem.

Hirdetés

Arcán közöny és némi megvetés. Kérdezem, baj van? Nem jól adtam a pénzt? És már kotorászok a zsebemben, hátha huszast adtam a kétszázas helyett vagy mittudomén.

Az a baj hogy csak 1 db kétszázast adtam és ketten vagyunk. Oké, persze ketten de csak ő fog wczni, én vagyok a segítő. Aki lecibálja a ruhát róla és aki lebegő ülésben tartja amíg kakil.

Felajánlom, jöjjön velünk és ellenőrizze hogy csak a lányom fogja használni a budit, én nem. Kiröhög és közli hogy ezt mégis hogy gondolom. Mondom oké, ha nem hát nem, akkor nyitva hagyom az ajtót és hallhatja hogy mi történik odabent.

Miért? Nem tud egyedül wczni 4 évesen? Az oviban is kísérgetik?

Ezt már nem hallgatom végig,bemegyek a gyerekkel. Végzünk, kifelé menet megjegyzem még ha olyan tisztaság lenne bent hogy gond nélkül tudná egy 4 éves intézni a dolgát, akkor talán bemehetett volna egyedül.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (886)
Hirdetés