Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
1 -- 1 || 11
Legdurvább szakítós sztorik!
Mindenegyben Blog - 2017. december 10. (vasárnap), 17:11

Legdurvább szakítós sztorik!

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 10
Valószínűleg a legtöbbünket már ejtette valaki, így tudjuk, hogy ez minden esetben elég nagy fájdalmakkal jár. Szakítani azonban lehet kíméletesen és brutálisan is. Vannak emberek, akikből abszolút hiányzik a diszkréció és a becsület. Felháborodva hallgattuk az alábbi, megesett történeteket, melyeket most veletek is megosztunk.

Dupla szakítás

Szandi (17) Solymáron lakom, az egyik barátnőm pedig Pilisszentivánon. Nem találkoztunk túl gyakran, de mindig megosztottuk egymással a magánéletünket. Karácsony táján összejöttem egy nagyon aranyos sráccal, és mindig meséltem róla a barátnőmnek. Valahogy sosem került szóba, hogy mi a neve, mivel csak úgy emlegettük, hogy a “Kékszemű”. Egy fél évvel később a barátnőm elmesélte, hogy az ő életébe is beköszöntött a szerelem: összejött egy elbűvölő fiúval, akivel teljesen egy hullámhosszon vannak. Ezt a buszon mesélte, nem volt ideje befejezni a történetet, így megbeszéltük, hogy majd folytatja valamikor. Két nap múlva találkoztunk a kedvenc helyünkön, a “Slötyi” becenevű tónál, és mindenre fény derült: ugyanaz a srác járt mindkettőnkkel. Teljesen kiborultunk, és kitaláltuk, hogy megleckéztetjük. A barátnőm másnap elhívta kávézni, ahol én is megjelentem. Amikor a srác meglátott minket, el akart szaladni, de mi az útját álltuk, és egyszerre dobtuk ki mind a ketten. Az okozott fájdalmakat viszont sajnos a leszámolás sem enyhítette.

Hirdetés
Hirdetés

A mozizást, a családi vacsorát és a szexet még megvárta

Tomi (24) Ezt a sztorit az egyik haverom mesélte, akivel azóta már nem vagyunk jóban, így név nélkül el merem mondani a történetét. Ő egy nagyon jóképű, focista srác, akiért bolondulnak a nők. Tavaly nyáron összejött egy kedves, szép és elég gazdag lánnyal. A lány állandóan mozijegyekkel, színházbérlettel és wellnesshétvégékkel lepte meg. A haverom nem volt belé különösebben szerelmes, de minden bizonnyal élvezte a kényeztetést. Egy napon viszont rájött, hogy valami többre vágyik, és ezért szakítani akart a lánnyal. Átment a barátnőjéhez, aki törülközőben nyitott neki ajtót. A haverom nevetve mesélte, hogy ebben a pillanatban úgy érezte, még nem szakíthatnak, ezért nem mondott semmit, hanem ágyba vitte a lányt. Utána gondolkozott, hogy azért most már el kéne mondania, hogy véget akar vetni a dolognak, de amikor a barátnő elővette az aznap estére szóló mozijegyeket, belátta: ezzel még várhat. Mozi után aztán már igazán ki akarta mondani, hogy vége, de akkor pedig megjelentek a lány szülei, és elvitték őket egy puccos étterembe, családi vacsorára. A haverom mindezek után még egyszer lefeküdt a lánnyal, ott is aludt, de reggel elment, mielőtt a lány felébredt volna, majd küldött neki egy smst-t, hogy nem szeretné folytatni ezt a kapcsolatot. Utána többet nem reagált a lány üzeneteire.

Amikor a pasid barátnője szakít veled

Bogi (20) Nemrég letöltöttem a tinder nevű alkalmazást a telefonomra, és elkezdtem randizgatni. Eleinte semmit sem vettem komolyan, de szórakoztatott a dolog, hogy minden hétre jut legalább két ember. Sörözőkbe, éttermekbe jártam a pasikkal, de egyik sem érdekelt különösebben. Aztán találkoztam egy sráccal, aki végre megfogott. 190 magas, szőke hajú pasi, akinek a hegymászás volt a hobbija. Nagyon hamar egymásra hangolódtunk. Sajnos majdnem ilyen hamar engedtem is a csábításnak. Pár hét múlva, amikor már  javában együtt voltunk, és már találkoztam a szüleivel is, náluk aludtam. Reggel arra ébredtem, hogy rezeg a telefonom. Egy ismeretlen szám küldött sms-t: “Szia! Gergő barátnője vagyok. Egy éve a párom. Tűnj el az életéből!” Amikor rákérdeztem Gergőnél, nem tudott mit mondani, nem is tagadta. Nem láttam különösebb megbánást az arcán, nem nehéz kitalálni, hogy mire ment ki a játék… Mindenesetre nem szorult rá, hogy magyarázkodjon, rögtön otthagytam, de azóta sem tudok megbízni senkiben.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (16)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés