Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
1 -- 1 || 11
Ez a nő nem csak lebukatni akarta félrelépő férjét. Ez bosszú: Kegyetlen és megtervezett
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 26. (kedd), 10:10

Ez a nő nem csak lebukatni akarta félrelépő férjét. Ez bosszú: Kegyetlen és megtervezett (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 26

Ilyen leleplezést még nem láttunk: ez a férfi kétszer is meg fogja gondolni, mielőtt megint megcsal valakit

Hirdetés

Ha meg akarjuk érteni ezt a nőt, aki lépésről-lépésre jött rá, hogy a férjének viszonya van, és lépésről-lépésre tervezte ki a nagy leleplezést, ahhoz tudnunk kell, milyen érzés, ha valaki, akiben megbíztunk és szerettünk ilyen módon hátba támad minket. A bosszú nem a legszebb és legnemesebb megoldás, de van, amikor egyszerűen nem sajnálod a másikat és azt akarod, hogy ő is érezzen valamit abból, amit neked okoz.

„Szóval, volt az a megérzésem, hogy a férjem megcsal, mivel számos vörös rózsát vásárolt, és az biztos, hogy nem nekem. Mindig nevetett és mosolygott, amikor üzeneteket váltott valakivel. Amikor kérdeztem erről, mindig azt mondta, hogy az anyja az. Szinte mondani sem kell, hogy hirtelen mindig sokáig kellett bent maradjon a munkahelyén. Amikor betelefonáltam, a kollégái azt mondták, már rég elment.

Az utolsó jel, amikor biztos lettem benne, hogy viszonya van, amikor elment este 11:30-kor tejért, és hajnali kettőre jött haza. Ha bármi tanácsot adnék annak, aki hasonló helyzetben találja magát, mint én, akkor azt adnám, hogy fogadjon magánnyomozót. Én is ezt tettem. Értik a dolgukat, és elkerülhetjük a kínos tévedéseket. Információra és bizonyítékokra van szükségünk, mielőtt bármit is a másik arcába vágnánk. Úgy is hazudna és félrevezetne minket. Arról nem is beszélve, hogy a válásnál is igen jól jön!

Hónapokig csak információt gyűjtöttem, játszottam a naivat, amíg közeledett a szülinapja. Kérdezhetnéd, hogy miért vártam ennyit és miért éppen a szülinapjára terveztem a leleplezést? Az első kérdésre a válaszom, az, amit az előbb is mondtam. Több információ kellett, nekem is és az ügyvédemnek is, hogy minél jobb helyzetbe kerüljek. A második kérdésre a válasz: persze, hogy a szülinapjára terveztem! Azt akartam, hogy a legjobban fájjon neki. Amikor megkérdeztem, mit szeretne szülinapjára az idén, azt mondta, hogy az lenne neki a legjobb, ha elutaznék a barátaimmal, mert nem szeretné, hogy emlékeztessék arra, hogy öregszik… És erre látszólag csak én emlékeztetem.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (910)
Hirdetés