Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
1 -- 1 || 11
A terhesség 24. hetében született meg ez a pici lány. Még az orvosok sem hittek benne, de csodálatos élni akarásával rácáfolt mindenkire
Mindenegyben Blog - 2018. március 13. (kedd), 18:43

A terhesség 24. hetében született meg ez a pici lány. Még az orvosok sem hittek benne, de csodálatos élni akarásával rácáfolt mindenkire

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 13

Így néz ki most, 9 hónappal később.

A családot a gyerekek teszik teljessé. A csöppségek igazi áldásnak számítanak, és bearanyozzák a szülők életét. Az kisbaba érkezését minden családtag türelmetlenül várja, és szeretettel, gondoskodással készül fel a fogadására. Azonban nem minden magzat üli végig a kilenc hónapot, a korai érkezése pedig komoly aggodalmakra adhat okot.

Hirdetés

Victoria Bradley már nagyon várta a kislánya megszületését, de arra még ő sem számított, hogy idejekorán a karjaiban tarthatja a kicsinyét. A terhessége messze sem volt problémamentes, így várható is volt nála a koraszülés, de még az orvosai sem gondolták, hogy a kisbaba közel 5 hónaposan jön majd a világra!

Francesca a terhesség 24. hetében született meg, mindössze két nappal az engedélyezett abortusz-határ után. Méretei nagyon kicsik voltak: a kezecskéje alig volt nagyobb egy felnőtt körménél, a talpacskái pedig kisebbek voltak az 1 pennysnél. A súlya csak 900 grammot nyomott, ezért mindenki aggódott az életben maradásáért.

Nem sok esélyt láttak az orvosok a túlélésre, de Francesca végül győztesen távozott az élet-halál harcból. Kilenc hónap alatt csodálatos kislánnyá cseperedett, bár ezidő alatt több egészségügy problémával is szembe kellett néznie: a tüdeje és a veséi még túl fejletlenek voltak a kinti élethez, a szemei is orvosi beavatkozásra szorultak, és tizennégy alkalommal kellett vért kapnia ahhoz, hogy a teste normálisan működhessen.

Az orvostudománynak köszönhetően ma Francesca teljes életet élhet, gyógyászati segédeszközök és gépek nélkül, boldogan, a családja körében. Ő azon csodák egyike, akik láttán érdemes bízni és hinni.

(twice.hu)

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (531)
Hirdetés