Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

xyz
Hirdetés
Igaz történetek
1 -- 1 || 11
A sokgyermekes anyuka örökbe fogadja a halott szomszéd 3 gyerekét… nem sokkal ezután valaki kopogtat az ajtón…
Mindenegyben Blog - 2017. április 19. (szerda), 21:21

A sokgyermekes anyuka örökbe fogadja a halott szomszéd 3 gyerekét… nem sokkal ezután valaki kopogtat az ajtón…

Hirdetés
Hirdetés
2017 ápr 19

Audrey, egy háromgyerekes, egyedülálló édesanya, akinek néhány napra be kellett feküdnie a kórházba, hogy alaposan kivizsgálják. Mielőtt befeküdt volna, megkérte kedves szomszédját Tisha-t, hogy ez idő alatt viselje gondját a három gyerekének.

Tisha és férje szívesen beleegyeztek, annak ellenére, hogy nekik sem könnyű az életük, hiszen az édesanya azonkívül, hogy 5 gyermeket nevel, pénztárosként is dolgozik, egy Las Vegas-i kaszinóban.

A vizsgálat eredményei nagyon hamar megérkeztek. Sajnos, hogy Audrey betegsége nagyon súlyos volt, hiszen második szakaszban lévő nyelőcső és gyomorrákot diagnosztizáltak.

Hirdetés

A fiatal édesanya napjai meg voltak számlálva, és Audrey kétségbeesett, mert nem tudta, hogy mi lesz a gyerekeivel. Az édesanyának nem voltak rokonai, sem közeli barátai, de arra gondolt, hogy megkérdezi Tishat, hogy gondját viselné az Ő gyerekeinek is?

Hihetetlen, de Tisha és Kevin ebbe is beleegyezett, és törvényesen örökbe fogadták a 3 gyereket. Szeretettel megnyitották lakásuk ajtaját, befogadták az összetört szívű gyerekeket és segítettek nekik, hogy könnyebben feldolgozzák a szörnyű helyzetet.

Nem sokkal ezután, a szerett édesanya elhunyt.

Ki gondolta volna, hogy léteznek még ilyen emberek, akik 5 saját gyermek és kemény munka mellett , még ekkora felelősséget mernek vállalni?

A szívszorító történet másokat is megérintett, és egyuik nap valaki kopogtatott az ajtón. A FOX5 és 10 segítőkész család jóvoltából, egy hihetetlen ajándékkal lepték meg az új népes családot. Néhány segítőkész család összefogott és felajánlották, hogy teljesen felújítják Tisha és Kevin lakását, és be is bútorozták, hogy ezáltal ők is segítsenek és könnyebbítsenek úgy a gyerekek, mint a szülők életén.

Hirtelen szóhoz sem jutottak, de végül elfogadták a segítő kezet. Ameddig a lakásfelújítási munkálatok folyamatban voltak, a család több napig szállodában élt. Kiváló építészek, tervezők dolgoztak azon, hogy egy kényelmes otthont biztosítsanak a népes családnak. Amikor a család belépett és meglátta az új lakást, teljesen ledöbbentek és szótlanul maradtak. Még álmukban sem képzeltek volna el ennél szebbet és jobbat. A gyerekek örömükben sírni kezdtek és nem tudták hogyan fejezzék ki, hogy mennyire örülnek az új hálószobának. A szülők is teljesen meg voltak elégedve mindennel.

Ez a megható történet visszaadja az emberiségbe vetett hitünket. Néhány jóindulatú ember mozgósítani tudta az őket körülvevő embereket. Hétköznapi emberek adományaiból és sikeres vállalkozók segítségével sikerült egy olyan ajándékkal meglepniük ezt a családot, amire álmukban sem mertek volna gondolni.

Forrás: www.buzzblog.eu

Megosztás a Facebookon (993)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.