Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
Igaz történetek
1 -- 1 || 11
A 2 éves gyermeket egyedül hagyták, pár perc múlva meghalt. Az édesanya most mindenkit figyelmeztet!
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 10. (vasárnap), 21:56

A 2 éves gyermeket egyedül hagyták, pár perc múlva meghalt. Az édesanya most mindenkit figyelmeztet!

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 10

Az élet furcsa dolgokat produkál, legfőképpen akkor, amikor a legkevésbé várnánk. Így volt ez a Vanderleek család esetében is, ahol az édesapa Drew egyedül hagyta kocsijában két gyermekét egy rövid időre. Ennek szörnyű következménye lett, melyet egyetlen szülőnek sem kívánunk.

A kétéves Logan meghalt és édesanyja Lisa most szeretné minden szülő figyelmét felhívni egy fontos dologra. Talán így megelőzhetjük azt, hogy ez másokkal is megtörténjen, írta a People Magazine.

Egy meleg augusztusi napon történt ez. Az apa, Drew Vanderkleed épp a nagypapát vitte ki a tanyára, hogy valamit megjavítsanak, amihez csak néhány percre volt szükségük. Eközben Logan nővérével az autóban ült és várt.

Ezután minden nagyon gyorsan történt.

Ezt pedig a Love for Logan nevű oldal Facebook oldalán az édesanya Lisa írja le:

-Férjem és a nagypapa kiszálltak az autóból, hogy gyorsan lemossák a régi kocsinkat, eközben a két gyereket ott hagyták az autóban. Mivel onnan, ahol dolgoztak jól látták a gyerekeket, megengedték nekik, hogy a kocsiban maradjanak miközben be volt kapcsolva a légkondicionáló.

A fiunk úgy döntött lehúzza az ablakot hogy mondjon valamit az apjának, aztán ismét becsukta azt. Az ablakot egy gombnyomással lehet kinyitni és a gomb jobb oldalának megnyomásával becsukni.

Lisas úgy gondolta, hogy Logan az ülésen feltérdelt, kinyitotta az ablakot, kihajolt rajta és amikor be akarta csukni az ablakot és megnyomta a gombot, a feje beszorult.

Aztán az édesapa visszament a kocsihoz és látta, ahogy fia az ablakba beszorult fejjel ül. Azonnal hívták a mentőhelikoptert és a kisfiút a legközelebbi kórház elsősegély osztályára szállították.

Az orvosok azonnal kezelésbe vették Logant de sajnos nem sok jóval kecsegtették a szülőket. A kisfiú túl sok ideig volt oxigénhiányos állapotban.

Hirdetés

Logan semmire sem reagált, de azt megállapították róla, hogy nem agyhalott. Sajnos a kisfiú hét nap múlva elhunyt.

A család a Facebook oldalára rengeteg részvétnyilvánítást kapott és a kisfiú iránti szeretetét sok ember kinyilvánította annak ellenére, hogy Logan már nem volt az élők között.

A család most minden szülőt figyelmeztet, hogy még sokkal jobban figyeljenek gyermekeikre még akkor is, ha úgy gondolják, hogy megfelelően tudnak rájuk figyelni.

Hirdetés

Ez a történet sajnos szomorúan fejeződött be de a Logan iránti szeretet és ennek kifejezése még a Facebook oldalon is nyilvánvaló. A család rengeteg vidám emléket őriz a kisfiúról.

Logan története fontos üzenetet hordoz számunka, figyeljünk sokkal jobban gyerekeinkre. Kérjük oszd meg ezt a történetet, hogy másokkal ne történjen ilyen tragédia.

Nézd meg Logan emlékére készült felvételt.

Forrás: www.buzzblog.eu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (172)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.