Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Szuperolcsó termálfürdőjegy, amiről még alig páran hallottak! Mindössze 500 forint és a földi Paradicsomban érezheted maga! Mozgásszervi problémákra, nőgyógyászati panaszokra és gyomorbántalmakra is kiváló! Itt olvashatsz róla bővebben
Mindenegyben Blog - 2018. január 23. (kedd), 09:58

Szuperolcsó termálfürdőjegy, amiről még alig páran hallottak! Mindössze 500 forint és a földi Paradicsomban érezheted maga! Mozgásszervi problémákra, nőgyógyászati panaszokra és gyomorbántalmakra is kiváló! Itt olvashatsz róla bővebben

Hirdetés
Hirdetés
2018 jan 23

Néhány napja a egyik tagja említette amolyan fürdőtippként a Hegyközszentmiklósi Gyógyfürdőt. Az az igazság, hogy korábban nem hallottunk erről a fürdőről, ezért utánanéztünk, hogy mit lehet róla tudni. Elöljáróban annyit elárulhatunk: akik a klasszikus, nyugodt környezetben lévő, flancolás nélküli gyógyfürdőket szeretik, azoknak érdemes lehet ellátogatni Hegyközszentmiklósra.

A termálvíz szulfátot, radont, paraffint is tartalmaz. Főleg az utóbbi érdekes, mert a  paraffinos vizek nem túl gyakoriak, a kozmetikai ipar bőrápolószerként használja, azaz maga a víz is alkalmas a bőrproblémák kezelésére,írja a termalonline.hu

Emellett mozgásszervi panaszok, nőgyógyászati gyulladások esetén is hatékony lehet. Ivókúraként gyomornyálkahártya-gyulladás és renyhe epeműködés esetén ajánlják.

A Hegyközszentmiklósi Gyógyfürdőhöz vendégszobák kapcsolódnak, de lakókocsi is bérelhető és a sátorozási lehetőség is biztosított a kempingben. A kis fürdőben büfé is működik.

Hirdetés

A belépőjegyek ára és a nyitvatartási idő kifejezetten vendégbarát. Jelenleg egy felnőtt belépő 8 lej, a 3-14 éves gyerekeknek 4 lej, gépkocsi esetén a napi parkolási díj 8 lej.

Mostani árfolyamon a 8 lej olyan 530 forint, a 4 lej pedig körülbelül 265 forint. A Hegyközszentmiklósi Gyógyfürdő minden egyes nap 8 és 23 óra között tart nyitva, és ünnepnapokon is várják a vendégeket. Ez utóbbi tulajdonképpen azt is jelenti, hogy itt mindig van éjszakai fürdőzés, ráadásul külön díj nélkül.

Merrefelé kell indulni? A határ román oldalán van, de ettől nem kell megijedni, ugyanis a partiumi részen található, nagyon közel az államhatárhoz. Konkrétan: Debrecentől nagyjából 55 kilométerre (autóval kevesebb mint egy óra), a létavértesi határátkelőtől pedig mindössze 18 kilométerre fekszik a kevesebb mint ezer lakosú Hegyközszentmiklós.

 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1593)
Hirdetés