Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Nyári Dia bevállalta, amit kevesen mernek…Sokakat meglepett ezzel a fotóval de bevállalta, mert ez a valóság….
Mindenegyben Blog - 2018. augusztus 10. (péntek), 08:46

Nyári Dia bevállalta, amit kevesen mernek…Sokakat meglepett ezzel a fotóval de bevállalta, mert ez a valóság…. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 aug 10

Nyári Dia 2015-ben ledobta a textilt és úgy gondolta kendőzetlenül mutatja meg a testét, a valóságot, mert úgy véli, hogy nem jó irány az, hogy mindenhol tökéletes modellek, tökéletes alakú nők pózolnak, mert valóság nem ez, ők sem tökéletesek.A retusálás teszi őket “tökéletessé”….

„Tudom, hogy sosem leszek olyan, mint egy balerina. Az alkatom ezt nem teszi lehetővé, bármennyire is vágytam rá régebben. Volt olyan időszak, amikor én is sok különböző diétát kipróbáltam, éheztettem magam, de ennek már vége. A belső szépséget fontosabbnak tartom, mint hogy hány kiló vagyok” – mondta Dia.VIA

Hirdetés

FORRÁS: FAEBOOK/NYÁRI DIA

Korai évek:

A fiatal, de annál ígéretesebb színésznő 1994. május 08-án született Győrben. Hamar elkapta a színészi-láz, már ötéves korában játszott a színházban, és utána is még jobban bebizonyosodott, hogy mivel szeretne foglalkozni. A Krúdy Gyula Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolába jár, ahol a Barátok Közt előtt szívesen járt színjátszó körre, ez sokban elősegítette a lány művészi képességeit. Nem csak a Barátok Köztben játszott Holman Hanna kitűnő tanuló, hanem ő is az a való életben. Sőt, mi több, majdnem minden évben osztályelső volt, s miután a munkája miatt Budapestre kellett, hogy költözzön, csupán annyi kedvezményt kapott magántanulóként az iskolájában a tanáraitól, hogy megbeszéli velük a dolgozatok időpontját.

Régen a szüleivel nagyon sokat jártak nyaralni a Balatonra. Volt egy kutyájuk, Beni, aki egy berni pásztorkutya volt. Már több éve nincsen velük. Nyáron sokat mentek vele nyaralni, és általaban akkor Dia vele fürdött, télen pedig többnyire ő húzta szánkóval a kisebb Dinát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (25)
Hirdetés