Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
Hírek
1 -- 1 || 25
Ma van a hullócsillagok éjszakája!Csodaszép látványban lehet részed ha az égre nézel! Mutatjuk mikor kell az égre tekinteni
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 13. (szerda), 17:46

Ma van a hullócsillagok éjszakája!Csodaszép látványban lehet részed ha az égre nézel! Mutatjuk mikor kell az égre tekinteni

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 13

Ma este a hullócsillagok éjszakája lesz, ami hatalmas változásokat hozhat életedbe! Oszd meg, kedveld és minden kívánságod teljesül!A hullócsillagokból soha nem elég, nem lehet szépségükkel, és látványukkal betelni, és nem utolsó sorban még kívánhatunk is, ki ne hagyjuk ezt a príma a lehetőséget, már vasárnap éjszaka kezdődik a műsor, lássuk mikor várható megjelenésük?

Az ősz kezdete nem a meteorokról híres, ám ebben a hónapban is vannak aktív, bár az augusztusinál sokkal gyengébb rajok. A holdfázis nem kedvez viszont a meteormegfigyelésnek a hónap első felében, inkább a hónap közepe táján érdemes a hullócsillagokat keresni. Az augusztusban megismert Perseidák szeptemberi testvére az Epszilon Perseidák pont a telihold körüli napokban tetőzik, de ez a kevés, ám jellemzően fényes meteort produkáló raj okozott már váratlan meglepetéseket. A hónap legelejét az Aurugidák raja teheti érdekessé, bár szintén kevés hullócsillagot ad, a maximuma idején nem ritka a fényes meteor a hónap legelső éjszakáin, még kevésbé zavaró holdfény mellett akár velük is találkozhatunk. Mindkét raj jellemzően csak néhány meteort ad egy-egy éjszaka során, főként a hajnal előtti órákat érdemes rászánni a megfigyelésre, ha kedvező az időjárás. A hónap harmadik raja, amely majd az ősz további részében egyre növekvő aktivitású lesz, a Déli Tauridák szeptember 10-étől jelenik meg égboltunkon.

Szerencsehozó hullócsillag - oszd meg ,és hamarosan szerencse ér

A legenda szerint e geometrikus szimbólumot Pitagorasz alkotta meg a tökéletességet jelképezvén. Wizard csillagként is ismerték a középkorban és a ruhákon viselve az univerzum misztikumát volt hivatott szimbolizálni. A szerencsés csillag hite onnan ered, hogy az ősi időkben a jó szerencsét a csillagoknak tudták be.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)