Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Januárban is lesz ajándék Erzsébet utalvány, sok nyugdíjasnál kopogtat majd a postás!! – ők fognak 10 ezer forintos Erzsébet utalványt kapni januárban!
Mindenegyben Blog - 2017. december 13. (szerda), 18:22

Januárban is lesz ajándék Erzsébet utalvány, sok nyugdíjasnál kopogtat majd a postás!! – ők fognak 10 ezer forintos Erzsébet utalványt kapni januárban!

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 13

TÁJÉKOZTATÁS AZ ERZSÉBET-UTALVÁNYOK KÉZBESÍTÉSÉRŐL!!! A Magyar Posta Zrt. megkezdte az Erzsébet-utalványok kézbesítését, karácsonyig folyamatosan és ütemezetten kézbesíti azokat az érintetteknek. A Társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb megkapják a küldeményeket.

2017. november 26.

Hirdetés

A Magyar Posta Zrt. megkezdte az Erzsébet-utalványok kézbesítését, karácsonyig folyamatosan és ütemezetten kézbesíti azokat az érintetteknek. A Társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb megkapják a küldeményeket.

A Kormány döntése szerint minden arra jogosult részesül 10.000 forint értékű Erzsébet-utalványban, amelyet 4 darab 2.000 Ft-os és 2 darab 1.000 Ft-os címletű utalványként, egy borítékban kapnak majd kézhez a címzettek. A borítékban található utalványszelvényeket középen, a perforáció mentén (a középen található olló jelzésnél) lehet szétválasztani, az utalványok 2018. december 31-ig válthatók be.

A belföldi jogosultak várhatóan még karácsony előtt kézhez kapják az utalványokat. Azoknak, akiket nem magyarországi címen tartanak nyilván, szintén még december hónapban továbbítják az utalványokat. Azok pedig, akik 2017 novemberében még nem, csak decemberben válnak nyugdíjra, vagy nyugdíjszerű ellátásra jogosulttá, egy következő ütemben, – várhatóan 2018 januárjában – fogják megkapni a nekik járó Erzsébet-utalványt.

A nyugdíjasok a postástól személyesen vehetik át a küldeményt (helyettük meghatalmazottjuk, vagy közeli hozzátartozójuk is megteheti). Amennyiben a címzett, illetve az előbb felsorolt személyek nem tartózkodnak otthon, a címzett értesítőt kap, hogy küldeménye érkezett. Az utalványok ezzel az értesítővel 10 munkanapig átvehetők a címhez tartozó letéti postán.

Magyar Posta Zrt.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (285)
Hirdetés