Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Itt az újabb nagy bejelentés kormánytól! Ezzel sokakat megleptek! Nagyon sokan fognak ezzel tényleg jól járni! Ha eddig nem járt Neked állami támogatás, ezzel most mindjárt milliókat szakíthatsz!
Mindenegyben Blog - 2018. január 22. (hétfő), 15:26

Itt az újabb nagy bejelentés kormánytól! Ezzel sokakat megleptek! Nagyon sokan fognak ezzel tényleg jól járni! Ha eddig nem járt Neked állami támogatás, ezzel most mindjárt milliókat szakíthatsz!

Hirdetés
Hirdetés
2018 jan 22

Ma egy város vezetésének legfontosabb feladata, hogy biztosítsa a helyben boldogulás lehetőségét a fiataloknak – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn este Hódmezővásárhely-Batidán. Lázár János a Hódmezővásárhelyhez tartozó tanyaközpont olvasókörében rendezett lakossági fórumon elmondta, az ellentéteket félretéve azon kell dolgozni, hogy a városlakók életkörülményei javuljanak.

Lázár János a Hódmezővásárhelyhez tartozó tanyaközpont olvasókörében rendezett lakossági fórumon elmondta, az ellentéteket félretéve azon kell dolgozni, hogy a városlakók életkörülményei javuljanak.

Hirdetés

Hódmezővásárhelyen a rendszerváltás óta nem volt ennyi munkahely mint ma, 2010-ben 3 ezer álláskereső volt a városban, tavaly decemberben hatszáz – hangsúlyozta a térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus mintegy ötvenfős hallgatósága előtt.

Lázár János kifejtette, Hódmezővásárhelyen 3 ezer ipari technológiával épített lakás van. A kormány támogatásával az önkormányzat minőségi otthoncsere programot indított, annak érdekében, hogy az emberek ki tudjanak költözni ezekből a panelépületekből. Próbaképpen az önkormányzat a Csengettyű köz egy tízemeletesében élőknek kínálta fel, hogy megvásárolja lakásukat. Ennek árából és az önkormányzat támogatásából a városban álló régi házat, vagy külterületi kertes házat vásárolhat – tette hozzá.

A miniszter elmondta, támogatja azt az elképzelést, hogy a jelenlegi 2 millió forintnál magasabb támogatást kapjanak a használt lakást vásárlók. Mint mondta, ha ez az összeg 5 millió forintra nőne, már lehetne akár a város külterületén álló házat vásárolni, melyet később felújíthatnak.

A február 25-i hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás közel van az országgyűlési választásokhoz, ezért nagyobb figyelem irányul rá – mondta a politikus. Azt kérte a jelenlévőktől, hogy Hegedűs Zoltán jelenlegi alpolgármestert támogassák, aki nyugodt, higgadt, megfontolt, mindenki véleményét tiszteletben tartó ember. Hódmezővásárhelynek „nem balhé, hanem fejlődés kell”.

Hegedűs Zoltán elmondta, a külterületi városrészek kezdenek felértékelődni, ezt a folyamatot az önkormányzatnak támogatnia kell. A településrészek fejlesztése érdekében a város kétéves programot indított, legfontosabb lépésként az utak felújítása már el is kezdődött. Hozzátette: Hódmezővásárhely és Makó között – Batidát is érintve – kerékpárút épül, amely első szakasza az év végére elkészülhet.

Hirdetés

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (57)
Hirdetés