Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Ilyen idő lesz a következő hónapokban – megdöbbentő időjárás előrejelzés érkezett a télre! A meteorológusok is értetlenül állnak a jelenség előtt! Itt tájékozódhatsz
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 23. (szombat), 18:10

Ilyen idő lesz a következő hónapokban – megdöbbentő időjárás előrejelzés érkezett a télre! A meteorológusok is értetlenül állnak a jelenség előtt! Itt tájékozódhatsz

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 23

Ilyen hőmérsékletekre számíthatsz a következő hónapokban.Hi­he­tet­len elő­re­jel­zést adott ki a nem­zet­közi Ac­cu­weat­her a 2017-es év utolsó hó­nap­ja­i­nak idő­já­rá­sá­ról!A nem­zet­közi Ac­cu­weat­her a 2017-es év téli hónapjaira meglepő előrejelzést adott ki…Hi­he­tet­len elő­re­jel­zést adott ki a nem­zet­közi Ac­cu­weat­her a 2017-es év utolsó hó­nap­ja­i­nak idő­já­rá­sá­ról!Az Accuweather előrejelzése szerint novemberben csak három napig lesz 6 fok körüli hőmérséklet, alapvetően kellemes idő elé nézhetünk. Az év utolsó hónapja sem lesz hideg, ám sajnos a hó sem fog esni: talán egyszer, december 16-án számíthatunk némi havas esőre.Ha hihetünk a nemzetközi meteorológiai portálnak, akkor idén akár még a fűtéssel is spórolhatunk! Forrás.

Hirdetés

Egy kis éghajlati visszatekintő :Az 2016/2017-es tél az elmúlt évektől eltérően szokatlanul hideg időjárású volt, különösen 2017. január. A csapadékviszonyokat tekintve az előzőhöz képest lényegesen szárazabb volt, az évszakban megszokott csapadékmennyiség közel kétharmada hullott csupán le.

Sokan nem feledjük a 2016-os telet, amikor mínusz 20 fokot is lehetett mérni! Szörnyű hír volt az is, hogy tavaly ősztől december végéig csaknem kétszer annyian fagytak meg, mint a 15-ös tél azonos időszakában.

Idén viszont úgy tűnik, hogy alig fog fagypont alá csökkenni a hőmérséklet, sőt, kifejezetten őszies idő lesz!-írja a ripost.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1413)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés