Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Igazságtalanság: A vajúdó roma kismama fejbe rúgta szülésznőjét - Mariann a fél szemére elvesztette látását, de egy fillér kártérítést nem kapott! EZZEL INDOKOLTÁK:
Mindenegyben Blog - 2018. szeptember 14. (péntek), 14:24

Igazságtalanság: A vajúdó roma kismama fejbe rúgta szülésznőjét - Mariann a fél szemére elvesztette látását, de egy fillér kártérítést nem kapott! EZZEL INDOKOLTÁK: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 szept 14

Igazságtalanság: A vajúdó roma kismama fejbe rúgta szülésznőjét - Mariann a fél szemére elvesztette látását, de egy fillér kártérítést nem kapott! EZZEL INDOKOLTÁK:

Egyetlen rossz mozdulat vetett véget az elismert szülésznő, Dódujné Szőllősi Marianna (53) pályájának. Az asszony épp egy szülésnél segédkezett, amikor a harmadik gyermekével vajúdó páciense, minden valószínűség szerint nagy fájdalmában, óriási erővel fejbe rúgta.
– Éjszakai műszakban dolgoztam aznap, de álmomban sem gondoltam volna, hogy több évtized után az utolsó szülést vezetem le – sóhajtott, felidézve a sorsfordító estét Marianna. – Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van: rutinos kismama feküdt a szülőágyon. Hamar eljutottunk a kitolási szakaszba, azaz a legnehezebb részhez, amikor kibújik az újszülött. Ekkor történt az elképesztő dráma. Marianna elismert, nagy tapasztalattal bíró szülésznő volt. Soha többé nem gyakorolhatja hivatását Marianna a vajúdó asszony fölé hajolt, aki hatalmas erővel fejbe rúgta, valószínűleg fájdalmában. – Az iszonyú erejű és teljesen váratlan rúgás a bal szememet találta telibe. Életemben nem éreztem ehhez hasonló fájdalmat, de tudtam, hogy semmi mással nem törődhetek, csak a kismamával és azzal, hogy a csecsemő épségben megszülessen. Nem volt időm sem a fájdalmammal foglalkozni, sem segítséget hívni, csak azt a pillanatot vártam, hogy a baba felsírjon. Még az ilyenkor szokásos teendőket is elvégeztem az újszülött körül, csak ezután törődtem magammal – tette hozzá a mára nyugdíjazott szülésznő. A szakember azért kényszerült örökre felhagyni imádott hivatásával, mert a baleset életre szóló károsodással járt: Marianna szeméről levált a retina, amelyet többórás műtéttel sem sikerült visszaoperálniuk az orvosoknak. Az operáció után jött a végzetes, lesújtó diagnózis: megvakult a bal szemére, így a szülőágy mellett sem segédkezhet többé. A nő szerint a kórház igazgatója kezdetben végtelenül tisztességesen és emberien állt a történethez, később azonban az is nyilvánvalóvá vált, hogy az intézmény sem foglalkoztatni nem tudja, de kártérítést sem fizet neki.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (154)
Hirdetés