Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Hihetetlen, de az ország kedvenc kertésze, Bálint gazda 98 éves!
Mindenegyben Blog - 2018. február 13. (kedd), 16:31

Hihetetlen, de az ország kedvenc kertésze, Bálint gazda 98 éves!

Hirdetés
Hirdetés
2018 feb 13

Tegnap ünnepelte 98-ik születésnapját az ország kedvenc kertésze, Bálint gazda. Talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné.

Bálint Gazda, 1919 július 28-án született. Gazdálkodó család gyermekeként látta meg a napvilágot, Gyöngyösön. A 70-es években már több kertészeti kiadványnak volt a szerkesztője. Az Ablak című műsorban szerette meg egy egész ország. 1981 és 2009 között a nézők rendszeresen láthatták a képernyőn.

Bálint gazda egyetlen fia is kertészmérnök lett. Az ország kedvenc kertésze kora ellenére ma is nagyon aktív. Az unokája segít neki a Facebook oldala működtetésében, az ország nagy örömére, ugyanis Bálint gazdának több mint 400 ezer követője van. Ez is azt mutatja, hogy mennyien szeretik a mai napig. Bálint gazdát csillogó tekintet, szeretet és mélységes tudás jellemzi, a tanácsain generációk nőttek fel. Közvetlenségéért és a segítőkészségéért szeretjük a mai napig is a legjobban.

Most 98 évesen aktívabb mint sok fiatal. “Az unatkozás fogalmát nem ismerem” -nyilatkozta nemrég.

Édesapja azt tanította neki, az ember a hétköznapoknak, és nem az ünnepeknek él. Nem is szereti az ünneplést, de már megszokta. Vannak olyan emberek, akiken egyszerűen nem fog az idő, Bálint György is ebbe a körbe tartozik. Ha nem tudnánk róla, hogy 98-ik születésnapját ünnepli, egyszerűen nem hinnénk el. 20 évet mindenképpen letagadhatna.

Talán sokan nem is tudják róla, hogy milyen jóvágású fiatalember volt. Bálint gazda nemrégiben néhány fiatalkori képet tett közzé a Facebook oldalán, most ezek közül mutatunk meg néhányat.

Hirdetés

Talán ez az egyik legmeghatóbb fotó, amit Bálint gazdáról láthatunk. A középső képen három generáció férfitagjait láthatjuk, az a gyönyörű gyermek Bálint György.

Ennél aranyosabb képet még nem láttál Bálint gazdáról:

 

 

Boldog Születésnapot kívánunk drága Bálint Gazda, és még 100 ilyet! Nyomj egy like-ot, ha te is ugyanezt kívánod Gyuri bácsinak születésnapja alkalmából!

Hirdetés
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (7870)
Hirdetés