Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Gázzal fűtők figyelem!!! Váratlan bejelentés érkezett!!! ÉVI 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi a szolgáltatónál!!!!!! BÁRKI MEGKAPHATJA, csak ezt intézze el! Itt vannak a részletek! >>>>
Mindenegyben Blog - 2018. július 11. (szerda), 17:45

Gázzal fűtők figyelem!!! Váratlan bejelentés érkezett!!! ÉVI 13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi a szolgáltatónál!!!!!! BÁRKI MEGKAPHATJA, csak ezt intézze el! Itt vannak a részletek! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 11

Gázzal fűtők figyelem!!! Váratlan bejelentés érkezett!!! ÉVI  13 ezer forintos kedvezményt kap a gázból, gázdíjból, aki ez elintézi a  szolgáltatónál!!!!!! BÁRKI MEGKAPHATJA, csak ezt intézze el!  Itt vannak a részletek! >>>>

Mit jelent a kedvezményes díj?

Hirdetés

A földgáz-fogyasztásért a Főgáz Zrt. jelenleg aktuális egyetemes szolgáltatási díjaihoz képest alacsonyabb, kedvezményes díjak fizetendőek, amellyel a szerződést megkötő fogyasztók éves szinten legalább 13 000 Ft-ot megtakaríthatnak. A kedvezmény mértéke a Főgáz Zrt. 2017. október 30-án érvényes egyetemes szolgáltatási díjai alapján került kiszámításra.

Az E.ON Gáz Plusz ajánlatban a földgázért elosztási területenként a következő díjak fizetendőek:

Milyen feltételekkel vehetem igénybe az E.ON Gáz Plusz ajánlatot?Az E.ON Gáz Plusz ajánlatára az alábbi feltételek teljesülése esetén lehet szerződést kötni: • A felhasználó éves földgázfogyasztása a szerződni kívánt felhasználási helyén egy naptári évben meghaladja a 2 500 m3-t. • A felhasználó jogosult több felhasználási helyet is a szerződés hatálya alá vonni, amennyiben azok egy postai címen vannak, és összesített fogyasztásuk meghaladja az évi 2 500 m3-t. • A felhasználó a szolgáltatást egy üzleti partnerszámhoz (felhasználó azonosító) kapcsolódó felhasználási helyére vagy helyeire veszi igénybe. • A felhasználó a szerződésben érintett felhasználási helyeire nem rendelkezik nagycsaládos kedvezménnyel és előrefizetős mérővel. Az E.ON Gáz Plusz ajánlat a szerződés megkötésekor nem biztosítja a következő szolgáltatásokat: Smart mérőhöz, háztartási méretű kiserőműhöz, előrefizetős mérőkhöz kapcsolódó szolgáltatások.

Határozott, vagy határozatlan időtartamra szóló szerződést lehet kötni?Szerződéses ajánlatunk kétéves, határozott időre szól. A határozott időszak lejáratát követően, ha a szerződés felmondását sem a fogyasztó, sem a kereskedő nem kezdeményezi, akkor a szerződés határozatlan idejűvé válik.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (101)
Hirdetés