Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Figyelem!Vigyázzon Mindenki!! Tegnap este éppen az ébresztőmet állítottam be, amikor Ez az SMS érkezett a bankomtól! Más is járt már így? Nagyon fontos, hogy erről mindenki tudjon! Osszátok!
Mindenegyben Blog - 2018. március 14. (szerda), 17:13

Figyelem!Vigyázzon Mindenki!! Tegnap este éppen az ébresztőmet állítottam be, amikor Ez az SMS érkezett a bankomtól! Más is járt már így? Nagyon fontos, hogy erről mindenki tudjon! Osszátok!

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 14

Vigyázzon Mindenki!! Tegnap este éppen az ébresztőmet állítottam be, amikor Ez az SMS érkezett a bankomtól! Más is járt már így? Nagyon fontos, hogy erről mindenki tudjon! Osszátok!

Tegnap este, olyan 22 óra körül nyúltam a telefonomért hogy beállítsam rajta az ébresztést, amikor csippant egyet! SMS-em érkezett a banktól. Küldte az üzenet, miszerint sikertelen készpénzfelvétel történt.

A félálomból egyből felébredtem, mert tudtam hogy valami baj van. Elolvastam még egyszer az üzenetet figyelmesen, mert tartalmazta a Master Card bankkártyám kártyaszámát. leellenőriztem és az volt.

Hirdetés

Éjjel nappali TeleBank szolgáltatás van, így azonnal hívtam a bankot. Hosszas várakozás után végre felvette az ügyintéző (diszpécser). Utána kérdezve a dolgoknak megtudtam, hogy a bank észlelése alapján, 22:05 percig bezárólag több sikeres és sikertelen tranzakció történt Indonéziából!

Nekem 22:04-kor érkezett az üzenet.

Valamilyen úton módon megszerezték a kártyám adatait, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy sikertelen tranzakciót hajtottak végre róla. Abban a pillanatban letiltattam a kártyám. Küldeni fognak majd egy e-mailt, amit ki kell töltsek és vissza kell küldjek és ezután fogják elindítani a vizsgálatot. Az ügyintéző közben kérdezte, hogy valamelyik készpénzfelvétel során, nem e tapasztaltam valami szokatlant, valami furcsát.

Akkor ugrott be, hogy talán egy hete történhetett, amikor Székesfehérváron voltam, és a Plázánál levő automatából vettem ki akkora összeget, amit tegnap este akartak levenni a tolvajok. Akkor azon csodálkoztam, hogy az automata nagyon nehezen és lassan húzta be a kártyámat.

Még alig volt egy hónapos a kártyám és valószínűleg akkor ott a Plázánál szerezhették meg a adataimat.

A történetemmel csak arra akarok mindenkit figyelmeztetni, hogy legyetek nagyon óvatosak és ha az automata ehhez hasonló furcsaságot csinál, inkább keressetek másikat és jelentsétek a banknak is! Az SMS szolgáltatást mindig kérjétek és ha megtörténne a baj, érkezne az üzenet, azonnal tiltsátok le!

A történethez még annyi hozzátartozik, hogy másnap délelőtt újra kaptam egy hasonló üzenetet, ezúttal Olaszországból próbálkoztak!

Legyetek óvatosak!

Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen erről és felhívjuk a figyelmüket a veszélyre!

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (424)
Hirdetés