Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Figyelem!! Véletlenül se álljon meg Ennek az autónak! Nagyon Veszélyes! Én megálltam jóhiszeműen! Ne kövesd el a hibám, mert akár az életeddel is fizethetsz...Kérlek Titeket Osszátok! Erről mindenkinek tudnia kell!
Mindenegyben Blog - 2018. szeptember 14. (péntek), 14:26

Figyelem!! Véletlenül se álljon meg Ennek az autónak! Nagyon Veszélyes! Én megálltam jóhiszeműen! Ne kövesd el a hibám, mert akár az életeddel is fizethetsz...Kérlek Titeket Osszátok! Erről mindenkinek tudnia kell! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 szept 14

Figyelem!! Véletlenül se álljon meg Ennek az autónak! Nagyon Veszélyes! Én megálltam jóhiszeműen! Ne kövesd el a hibám, mert akár az életeddel is fizethetsz...Kérlek Titeket Osszátok! Erről mindenkinek tudnia kell!

Egyik olvasónk kérte a segítségünket, hogy osszuk meg történetét veletek, hogy véletlenül se kelljen senkinek se átélnie azt amit neki kellett.Debrecen fele igyekeztem szerda délután, amikor megláttam ezt az autót az út szélén vesztegelni. A vészvillogója bekapcsolva volt. Gondoltam valami műszaki problémája lehet, segíteni szerettem volna, ezért úgy döntöttem megállok és megkérdezem tudok e valamiben segíteni. Hatalmas hiba volt! Megálltam az autó mögött, ekkor két roma férfi bukkant, elő a kocsiból. Aztán megtudtam: A két férfit akik román rendszámú kisteherautóval, de tökéletesen beszélt magyar nyelvvel, az ország pontján is látták már felbukkanni. Azzal a trükkel próbálkoznak, hogy áll az út szélén és megvárja amíg valaki a segítségére próbál sietni, majd pénzt kér azoktól benzinre, mondván, hogy külföldi és pénzre van szüksége, mert kifogyott az üzemanyaga. Ha magától nem szándékozik segíteni az áldozat, akkor jön a keményebb és határozottabb fellépés. Erőszakoskodni kezdett velem is, amikor közöltem vele, hogy pénzt ugyan nem adok, de szívesen elhúzom őt a legközelebbi benzinkútig! Ekkor elkezdte nyitogatni a kocsim ajtaját, hogy szálljak ki! Hála isten be volt kapcsolva a központi zár így nem sikerült neki. Azonnal beindítottam a kocsimat és elhajtottam. Mások arról számoltak be, hogy egy nagyobb pengéjű kést is láttak nála, valami katonai féle lehet. Én nem láttam most nála szerencsére.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (226)
Hirdetés