Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

xyz
Hírek
1 -- 1 || 25
Fáznak a migránsok! Nem ilyennek képzelték Európát: fagyhalál vár a migránsokra
Mindenegyben Blog - 2017. január 11. (szerda), 16:31

Fáznak a migránsok! Nem ilyennek képzelték Európát: fagyhalál vár a migránsokra

Hirdetés
Hirdetés
2017 jan 11

Hiába az egész Európát sújtó extrém hideg, a migránsok továbbra is rendíthetetlenül igyekeznek a kontinensre. A hideg azonban őket is megviseli: a bolgár-török határon már többen halálra fagytak, miközben megpróbáltak bejutni az Európai Unió területére.

Hirdetés

Múlt hétfőn találták meg az első áldozatot: egy szomáliai nő holttestére bukkantak a hatóságok – miután a rendőrség előző nap letartóztatott 31 kihűlt afgán, pakisztáni és szomáliai migránst. Ez a csoport közölte, hogy egy legyengült nőt az erdőben hagytak. Már csak holtan találták meg. Két másik migránst pedig kórházba kellett szállítani, annyira kihűltek. Pár nappal később egy kurd és egy iraki férfi holtteste került elő – velük is a hideg végzett.

Bulgáriában a fázó migránsokkal nem sokat foglalkoznak, mivel a téli időben a hatóságok figyelme a hajléktalanokra irányul, azt szeretnék megelőzni, hogy ők halálra fagyjanak. De néhány gimnáziumot vagy sportpályát megnyitottak, hogy a migránsok ott vészeljék át a hideget és a havazást.

A nyomás pedig egyre nő Bulgárián, ahogy egyre hidegebbé válik a tél: jelenleg a bolgár hatóságok naponta 150-200 migránst tartóztatnak le azért, mert illegálisan próbálnak átjutni a határon. Őket visszairányítják Törökországba. De csak a határ közel 170 kilométerén áll katonai kerítés – a hegyekben és az erdős területeken még mindig próbálkoznak a migránsok. Sokan pedig itt vesztik életüket a hidegben.

Forrás: faktor.hu

Megosztás a Facebookon (1074)