Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
EZZEL a legújabb átverős csalással próbálják lehúzni a lakosságot! A rendőrség kéri, hogy mindenki legyen nagyon óvatos és aki teheti hívja fel ismerősei figyelmét is! OSSZÁTOK!
Mindenegyben Blog - 2018. szeptember 14. (péntek), 16:12

EZZEL a legújabb átverős csalással próbálják lehúzni a lakosságot! A rendőrség kéri, hogy mindenki legyen nagyon óvatos és aki teheti hívja fel ismerősei figyelmét is! OSSZÁTOK! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 szept 14

Budapest - Egy egészen új, trükkös csalás terjeng Budapesten, amit már több ember is megosztott a közösségi oldalán és a Pesten Hallottam Facebook csoportban is. Az elmúlt két hétben körülbelül 50 bejelentés érkezett a rendőrkapitányságokra, az egyik csalót szerencsére már sikerült őrizetbe venni, de körülbelül még 8-10 csaló ellen indított eljárást az ORFK. Legyünk nagyon óvatosak, ne dőljünk be ezeknek az aljas embereknek!

Íme egy személyes történet:"Tegnap délután Újpalotán történt velem az eset. Állok a buszmegállóban várom a buszt, egyszer csak jön egy férfi lehajol mögöttem a földre, majd felvesz egy telefont a földről, majd elindul, gondoltam magamban: hogy lehetek ilyen béna, hogy nem vettem észre előbb. Erre az ürge visszafordul, mondja nekem: eladjuk felezünk? Mutatja nekem a telefonjában, hogy ennek a készüléknek az új ára 150.000 Ft. Elgondolkodtam hmm jó kis pénz, de mondtam hogy nem, vigyed aztán add el magadnak. Erre a pali elővett egy papírt hogy de ő nem tudja eladni mert nem magyar állampolgár, biztos kérnek tőle papírokat, hát mondom az lehet. Rámnéz, egy tízest adj érte aztán jólvan, mondom neki hogy nincs nálam pénz, na akkor adjak neki valamit cserébe. Á mondom nem érdekel köszi, de megy a buszom. Aztán leléptem. Gyanús volt nekem ez a dolog így hát messzebbről figyelni kezdtem. Volt két nálam jóval idősebb férfi, elment előttük és ugyanaz ezt eljátszotta a telefonnal. A pofám leszakadt!! " Többnyire a csalás lényege ugyanaz. A telefont ők hozzák magukkal, főként egy forintot nem érő kínai replika készülék.10.000 - től 100.000 Ft-ig is át tudnak verni, ha mohó vagy és elveszíted az eszed egy kis gyors haszon reményében! 

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (35)
Hirdetés