Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Allergiások figyelem! Januártól 83 ezer forint jár allergiások százezreinek és nem is tudnak róla! A legtöbben még nem ismerik a lehetőséget! Mutatjuk hogyan kell igényelni a pénzt!
Mindenegyben Blog - 2018. január 22. (hétfő), 19:37

Allergiások figyelem! Januártól 83 ezer forint jár allergiások százezreinek és nem is tudnak róla! A legtöbben még nem ismerik a lehetőséget! Mutatjuk hogyan kell igényelni a pénzt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jan 22

Közel 83 ezret bukhatsz évente: sok beteg nem ismeri a kedvezményt! Sajnos sokan nem tudják, hogy bizonyos allergiák után adókedvezmény illeti meg őket, ezek közé tartozik az ételallergia egyik típusa , a gluténérzékenység. (továbbiakban személyi adókedvezmény).

Kinek jár adókedvezmény az allergia után? Nagyon sok allergiás betegségre jár adókedvezmény – és nagyon sokra nem! Első lépésként nézd meg az orvosi papírjaidban, hogy a te betegségedet melyik BNO-kód szerint állapította meg az orvosod.A személyi adókedvezményt az veheti igénybe, aki a 335/2009. (XII. 29) Kormányrendeletbenrészletezett betegségek valamelyikében szenved.

Hirdetés

Külön orvosi igazolást is kell kérned az allergia utáni adókedvezmény igénybe vételéhez!Az allergiás betegség adókedvezményének igényléséhez nem elég az ambuláns lap! Külön orvosi igazolást kell kérned. Az igazolást Neked kell kérni, automatikusan általában nem fogják kiadni.

Dönthetsz úgy is, hogy évközben nem kéred a betegséged adókedvezményét, hanem majd az adóbevallásodban egyösszegben visszaigényled. Milyen jól esik tavasszal egyben megkapni

Ennek összege:

Hirdetés

Fontos tisztázni, hogy nem támogatásról, segélyről van szó, hanem a megszerzett jövedelmet terhelő adó csökkenthető ezzel az adókedvezménnyel. Így, aki jövedelemmel nem, vagy kizárólag adómentes jövedelemmel rendelkezik, személyi adókedvezményt nem tud igénybe venni. Továbbá ez a személyi adókedvezmény családtaggal/házastárssal nem osztható meg, kizárólag a jogosult veheti igénybe. Így például: a jogosultsággal rendelkező fogyatékos gyermek személyi adókedvezményét a szülő nem veheti igénybe.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (142)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés