Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
Alig 1 órája közölték – a magyar nagybank minden ügyfele érintett! Baj van! Ha ennek a nagybanknak az ügyfele, akkor fontos, hogy tudjon róla! >>
Mindenegyben Blog - 2018. május 16. (szerda), 15:20

Alig 1 órája közölték – a magyar nagybank minden ügyfele érintett! Baj van! Ha ennek a nagybanknak az ügyfele, akkor fontos, hogy tudjon róla! >> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 máj 16

Illetéktelenek e-mailben küldött, hamis weboldalakon keresztül próbálják megszerezni a K&H ügyfeleinek e-banki azonosító adatait – olvasható a pénzintézet honlapján. Fokozott figyelemmel lépjünk be a K&H e-bank szolgáltatásba.

A bank szerint az ilyen céllal küldött emailek jellemzője, hogy angolul vagy helytelen magyarsággal íródnak. Ezúton is megerősítik, hogy a K&H Bank sosem kéri email formájában Ügyfeleit, hogy onnan egy linkre kattintva lépjenek be e-bankjukba.-írja a napi.hu.

Hirdetés

És egy másik nagyon fontos információ K&H ügyfeleknek!!! >>>

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásaink korszerűsítése keretében 2018. július 20-ával megszüntetjük a chipkártyával történő K&H e-bank belépés lehetőségét. Ezt követően csak mobil-token vagy SMS azonosítással tudja használni az e-bank szolgáltatást. A kivezetéssel kapcsolatban további információkat itt talál.

Üdvözlettel:K&H Bank

Tájékoztatjuk, hogy 2018. július 20-ával megszűntetjük a chipkártyával történő K&H e-bank belépés lehetőségét. Az azonosításra szolgáló chipkártya érvénytelenítésre kerül, ezt követően csak mobil-tokennel vagy SMS azonosítással tudja használni az e-bank szolgáltatást.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (563)
Hirdetés