Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
A SZÍVEM szakad meg! Nagyon szomorú hírt kell megosztanom veletek! A héten Mamámmal leutaztunk Ebbe a debreceni kórházba. Ami ott történt, azt egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni:
Mindenegyben Blog - 2018. október 11. (csütörtök), 12:18

A SZÍVEM szakad meg! Nagyon szomorú hírt kell megosztanom veletek! A héten Mamámmal leutaztunk Ebbe a debreceni kórházba. Ami ott történt, azt egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 okt 11
Szívem szakad meg! Nagyon szomorú hírt kell megosztanom, a héten Mamámmal leutaztunk Ebbe a debreceni kórházba. Ami ott történt, azt egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni: Hirdetés


Mamával leutaztunk Debrecenbe, a Kenézy Gyula Kórházba mivel a Mikepércsi otthonban elő dédim kiszáradt! A Kenézybe az emeleti női belosztályra került. Amikor megérkeztünk dédim az ágy szélére volt lecsúszva a feje a rácsnál,és mivel az ágy matraca kisebb volt mint az ágy így elég nagy rés volt és félig be volt csúszva a matrac és az ágy közé. Amikor oda mentem a pulthoz h szeretnénk beszélni a kezelő orvossal a nővér meghúzta a száját és annyit mondott h valamerre arra van! Közben a számítógépen a hölgy éppen a Farmerama játékkal játszott! (ha nem latom a két szememmel nem hiszem el!!) Az orvos bejött elmondta h mi volt a baj de a stílusa az borzasztó volt!Amikor bejött az egyik nővér tette vette magát hátha adunk neki pénzt!(tévedett!)Vittünk dédimnek ételhordóba levest illetve más ételt h ha visszaviszik az otthonba tudjon mit enni ha esetleg megéhezik illetve folyadékot 4 litert,megkértem a pultban ülő nővért h mutassa meg h hova tudom tenni az ételt ekkor húzta a száját és kényesen oda vetette h ott van a hűtő!
Tegnap este vittek vissza,a mai napon beszéltünk a Mikepércsi otthonnal és kiderült h a nővérek elvették az ételeket és hiába kérte dédim a nővérek nem adták neki oda,hiszen úgy voltak vele h egy 87 évessel nem foglalkoznak! Illetve az is kiderült h rosszabb állapotba került vissza az otthonba!!A mai napon délelőtt felhívtam az osztályt és megkérdeztem h miért csinálták ezt!? Erre azt mondta a nővér h ő nem tud ilyenről,megkértem h nézze meg a hűtőben hátha ott van,elment megnézte de közben hallottam h azt mondja a másik nővérnek h szórakoznak valami itt maradt étellel,mikor mondta h nincs ott közöltem vele h nem szórakozok,csak jó lenne tudni h miért vették el(lopták el) az ételeket!??Én szégyenlem magam azért h vannak ilyen nővérek akik ilyet tesznek idős emberekkel!! És szégyenlem azt h ilyen egészségügyi rendszerben kell majd nekem is dolgozni! Én SOHA nem lennék ilyenre képes!!Aki már eddig eljutott és elolvasta azt amit írtam annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN h nem görgetett tovább!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (66)
Hirdetés