Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
A Jóban Rosszban színésze mindössze 48 éves volt, próba közben vesztette életét
Mindenegyben Blog - 2017. november 19. (vasárnap), 22:01

A Jóban Rosszban színésze mindössze 48 éves volt, próba közben vesztette életét

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 19

A Jóban Rosszban színésze mindössze 48 éves volt, próba közben vesztette életét 

Szerencs — Próba közben, a színpadon halt meg Benkő Géza (†48), a Jóban Rosszban egykori szereplője tegnap reggel. A hírt a Külhoni Magyar Nemzeti Színház hozta nyilvánosságra a Facebook-oldalán.

Hirdetés

Sajnálattal tudatjuk, hogy kiváló színészünk, Benkő Géza a mai napon tragikus hirtelenséggel elhunyt. Részvétünk a családnak. A Külhoni Magyar Nemzeti Színház a színészt saját halottjának tekinti” – írták a rövid közleményükben. A társulat a Sári Bíró előadását próbálta éppen, a csapat nagy erőkkkel készült a november 24-i bemutatóra, ám úgy tűnik, Benkő szervezete nem bírta a főpróbahéttel járó izgalmakat, és leállt a szíve.

– A 48 éves színész-rendező a színpadon lett rosszul, leállt a szíve, nem tudták megmenteni az életét – írta a parameter.sk című híroldal.

A színész 2014 májusáig forgatott a Jóban Rosszban című népszerű ­TV2-s­ sorozatban, de az általa megformált Száraz Emil karakterét még őszig láthatták a nézők a képernyőn.

A színész a Madár Vera által játszott recepcióslány, Gyöngyi szerelme volt. Négy és fél éven át okozott kedves és vicces pillanatokat a rajongóknak olykor kissé bugyuta, de kedves megnyilvánulásaival. A távozását Benkő maga kérte, akkor azt mondta, szeretne új dolgokat kipróbálni. Benkő Géza szabadúszó volt, a szlovákiai magyar színházak (Komáromi Jókai Színház, Kassai Thália Színház, Szevasz Színház) mellett évadokat játszott Győrben, Nagyszombatban vagy éppen Szerencsen.

Több szlovák filmben kapott nagyobb szerepeket is. Beckett Godot-ra várva című abszurdjában nyújtott teljesítményéért a kisvárdai Határon Túli Magyar Színházak Fesztiválján elnyerte a legjobb alakítás díját.VIA

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1907)
Hirdetés