Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
56 ezer forinttal kapnak többet a nyugdíjasok januártól! Itt vannak a pontos számok – mutatjuk mennyivel emelkednek a nyugdíjak 2018. Január 1-től! Meglepetés lesz!
Mindenegyben Blog - 2017. november 29. (szerda), 11:48

56 ezer forinttal kapnak többet a nyugdíjasok januártól! Itt vannak a pontos számok – mutatjuk mennyivel emelkednek a nyugdíjak 2018. Január 1-től! Meglepetés lesz!

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 29

56 EZER FORINTTAL KAPNAK TÖBBET A NYUGDÍJASOK JANUÁRTÓL! ITT VANNAK A PONTOS SZMOK – MUTATJUK MENNYIVEL EMELKEDNEK A NYUGDÍJAK 2018. JANUÁR 1-TŐL!

Hirdetés

A nyugdíjasok jelentős rész meég nem járt utána annak, hogy mekkora nyugdíjemelésre is számíthat 2018. január 1-től! Varga Mihály már hónapokkal eelőtt bejeentette a nyugdíjemelés számíit, mely szerint 2018. január 1-től a nyugdíjak 3 százalékkal emelkednek! Et valószínűleg szinte mindenki hallotta, sokan meg is jegyezték észben tartják!De valójában nem 3 százalékkal fognak emelkednia nyugdíjak a decembeeri nyugdíjhoz képest, hanem 4 száazalékkal, ugyanis novemberben a nyugdíjkorrekió miatt 1-%-os emelés jár mindne hónapra! Vagyis decemberre is, de decemberben nem emelt összgeű nyugdíjat utalnak, ugyanis azt a plusz 1%-ot már kifizették novemberben!Tehát ad decemberi nyugdíjemelés plusz 1%-át már januárban mindenki megkapja és emellé jön a bejelntett 3% vagyis 4%-os nyugdíjemléssel kell számolni januártól.Ez egy átlagos nyugdíjas életében havonta körülbelül 4600 – 4800 forintot jelent vagyis 55-58 ezer forintot éves szinten.

Az emelésre

a mezőgazdasági szövetkezeti öregségi, munkaképtelenségi és özvegyi járadékban, a mezőgazdasági szakszövetkezeti tagok növelt összegű öregségi, munkaképtelenségi és özvegyi járadékában, a korhatár előtti ellátásban, a szolgálati járandóságban, az átmeneti bányászjáradékban, a balettművészeti életjáradékban, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátásban, a baleseti járadékban, a bányászok egészségkárosodási járadékában, a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásokról szóló kormányrendelet alapján folyósított ellátásban, a polgármesterek közszolgálati járadékában, a honvédek jogállásáról szóló törvény szerinti kiegészítő rokkantsági támogatásban, valamint a honvédek jogállásáról, továbbá a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló törvények szerinti kiegészítő hozzátartozói támogatásban, fogyatékossági támogatásban

részesülők is jogosultak, ha ellátásukat 2018. január 1-je előtti időponttól állapították meg, illetve folyósították.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (4183)
Hirdetés