Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 -- 1 || 25
1, 2, 3, 4, 5 gyermekes családok figyelem! November 24. És 30 között rengeteg család kap ajándék Erzsébet utalványt! Van, akinek házhoz viszik, de lesz, akinek az önkormányzatra kell mennie érte! Mutatjuk kik számíthatnak rá és mekkora összegben
Mindenegyben Blog - 2017. november 14. (kedd), 19:54

1, 2, 3, 4, 5 gyermekes családok figyelem! November 24. És 30 között rengeteg család kap ajándék Erzsébet utalványt! Van, akinek házhoz viszik, de lesz, akinek az önkormányzatra kell mennie érte! Mutatjuk kik számíthatnak rá és mekkora összegben (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 14

FIGYELEM! ŐK KAPNAK AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNYT NOVEMBER 24 ÉS 30. KÖZÖTT! VAN, AKINEK HÁZHOZ VISZIK, DE LESZ, AKINEK AZ ÖNKORMÁNYZATRA KELL MENNIE ÉRTE! MUTATJUK KIK SZÁMÍTHATNAK RÁ ÉS MEKKORA ÖSSZEGBEN >>>

Családok figyelem! Október 31-ig lehet kérni a 6500 forintos nyári Erzsébet utalványt! Ne maradjon le róla!

Hirdetés

Több ezer család kap plusz 6 ezer vagy 6500 forintos Erzsébet utalvány novemberben – itt vannak a legfontosabb tudnivalók!

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak novemberber hónapban Erzsébet-utalvány formájában kapják meg az 6000 forintos támogatást.

Akiknek a jogosultsága a tárgyév november 1-én fennáll, az ebben a hónapban kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet‐utalvány formájában kapja meg a támogatást. Az utalvány értéke gyermekenként 6000 forint.

alapösszegű természetbeni támogatás – 6000 Ft

  • emelt összegű természetbeni juttatás  –  6500 Ft (hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, fiatal felnőtt esetében – a fogalom meghatározást lásd  a „Megjegyzés” részben)

    A különböző önkormányzatoknál különféleképpen zajlik az utalványok eljuttatása a családokhoz! Van ahol Az önkormányzat ezeket az Erzsébet‐utalványokat november 24. és 31. között postán küldi ki a jogosultaknak. Sikertelen kézbesítés esetén a posta értesítőt hagy a lakcímen, amelyen tájékoztatja a jogosultat az átvétel módjáról, idejéről. Aki nem tudja átvenni az utalványt, az még tíz napig a postán megteheti ezt, illetve e határidő letelte után a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben veheti át azt a helyileg illetékes Szociális Osztályon.

    Van olyan önkormányzat is ahol a a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak az Erzsébet-utalványaikat augusztus 24-25-én vehetik át.

    Mindenki érdeklődjön a helyileg illetékes önkormányzatnál, hogy náluk hogyan működik a rendszer!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1488)
Hirdetés