Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
1 -- 1 || 3
Miért magányosak a gyönyörű lányok?
Mindenegyben Blog - 2018. január 12. (péntek), 14:51

Miért magányosak a gyönyörű lányok?

Hirdetés
Hirdetés
2018 jan 12

A mondás szerint minél szebb egy nő, annál magányosabb. Vajon ez tényleg igaz? Mi az oka, hogy a szebbnél szebb lányok egyedül, barátok és szerelem nélkül élnek? Lányok ne búsuljatok, nem bennetek van a hiba! A szépség nem bűn. Összeszedtük a leggyakoribb okokat, hogy miért vagytok magányosak.

Önbizalom

Egy szép nő minden férfi tekintetét vonzza. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy komolyabbra is forduljon a dolog. Ha a pasinak nincs elég önbizalma, biztos, hogy inkább a könnyebb utat választja. Ugye fiúk? Féltek a visszautasítástól? Lehet, hogy a kiszemeltetek gyönyörű, és a szívetek mélyén azt gondoljátok, hogy esélyetek sincs nála, de egy próbát megér!  A szép lányok sem harapnak, és ők is ugyanúgy értékelik a kedves szavakat.

Féltékenység

A féltékenység egyébként is minden kapcsolat megkeserítője. Hát még akkor, ha a párod a legszebb nő a városban! Egyet ne felejts el! Attól, hogy gyönyörű, még lehet hűséges.  A legtöbb pasi rögtön a legrosszabbra gondol, ha barátnője körül sündörögnek a hódolók. Ne féltékenykedj! Téged választott, téged szeret. Inkább légy büszke rá, hogy mások is szépnek látják.

Előítéletek

Ha egy nő feltűnően szép, az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy vagy buta, vagy beképzelt, vagy könnyűvérű, vagy mindhárom. Ezeket az előítéleteket egyáltalán nem könnyű lemosnia magáról egy nőnek sem. Valószínűleg pont ezért nem közelednek feléjük a rendes srácok, és nem barátkoznak velük az átlagos lányok. Véleményem szerint mindenki megérdemel egy esélyt függetlenül attól, hogy néz ki, hogy bebizonyítsa milyen ember valójában. Ne tévesszenek meg a külsőségek.

Hirdetés

Irigység

A párkapcsolatokon túl a baráti viszonyokra is kihathat, ha valaki után lépten-nyomon megfordulnak a férfiak az utcán. Sok lány egyáltalán nem is szeretne tőle szebb barátnővel bulizni, szórakozni. Valóban kellemetlen, ha legjobb barátnőnk a pasik álma, mi pedig szürke kisegérként követjük, amerre jár. Az egyetlen megoldás, ha ez inkább inspirál, mint irritál minket. Kérjünk tanácsot, próbáljunk felzárkózni, motiváljon az, amit látunk. Mindenki lehet jó nő, csak tenni kell érte!

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (160)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés