Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
1 -- 1 || 12
Vizsgáld meg a tenyereidet! Csodás dolgot fedezhetsz fel!
Mindenegyben Blog - 2018. június 13. (szerda), 19:31

Vizsgáld meg a tenyereidet! Csodás dolgot fedezhetsz fel!

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 13

Nem kell hinned a tenyérjóslásban ahhoz, hogy a következő módszert kipróbáld! A szívvonalak segítségével ugyanis pontos jellemzést kaphatsz személyiségedről, ebben pedig fontos szerepe van a két tenyéren lévő szívvonalak egymáshoz viszonyított elhelyezkedéséről.

Ha összeteszed a két tenyeredet, láthatod, hogy a bal és a jobb tenyereden lévő szívvonalak egymás felett vagy pontosan egy vonalban helyezkednek-e el. Ha ez utóbbi igaz rád, különleges tulajdonságokkal rendelkezel!

A szívvonal az ujjakhoz legközelebb elhelyezkedő, ívelt vonal, mely mindkét tenyéren igen határozottan fut végig. Ha megtaláltad, tedd egymás mellé a két tenyered és vizsgáld meg, mit látsz!

1. Ha a két szívvonal egyforma magasságban helyezkedik el

Ha a jobb és a bal tenyeredet egymáshoz téve a két szívvonal megszakítás nélküli vonalat alkot, igazán különleges embernek mondhatod magad. A lelked tiszta, kedves vagy és közvetlen, aki megismer, visszanyeri hitét az emberi jóságban. Igen jól tudod kezelni a többi embert, azonnal megérzed, ha valakinek segítségre van szüksége és nem is tétlenkedsz. Egyik legfőbb jellemződ a végtelen empátia, ezért is tapasztalhatod, hogy barátaid hozzád fordulnak, ha tanácsot szeretnének kérni vagy bajba kerültek.

Hirdetés

Szerelemben rendkívül odaadó vagy, amit a számodra ideális társ igen nagyra is értékel. A változásoktól azonban visszariadsz, nehezen fogadod el őket. Pedig nincs miért félned tőlük, mert ilyen fantasztikus személyiséggel csak jó dolgok várhatnak rád!

2. Ha a jobb tenyéren lévő szívvonal van feljebb

Hirdetés

Korodnál érettebb vagy, aki nagyon szeret idősebb emberek társaságában lenni. Nálad nem kirívó, hogy akár évtizedekkel idősebb párt választasz magadnak. A tradíciókkal szembe mész, szereted az átlagostól eltérő dolgokat. Szerelemben a maximumot nyújtod, előtérben vannak nálad az érzelmek és szeretteidért bármire képes vagy. Ugyanakkor lélekben nagyon is szabad vagy és fittyet hánysz arra, hogy életmódodról másoknak mi a véleménye.

3. Ha a bal tenyéren lévő szívvonal van feljebb

Képes vagy a számodra fontos dolgokért a végsőkig harcolni és különösen igaz ez a szerelemben. Önmagadért mindenáron kiállsz, ezért időnként agresszívvé válhat a viselkedésed. Ha úgy gondolod, valami téged megillet, azt tűzön-vízen át megszerzed, senkit és semmit nem kímélve. Független vagy, aki méltóságát sosem áldozná fel azzal, hogy könyörög bármiért. Megjelenésed szempontjából igen vonzó jelenség vagy, szépségeddel sokakat elbűvölsz.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (19)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés