Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
1 -- 1 || 12
Sajnos ezt a 12 dolgot csak most tudtam meg a szódabikarbónáról! Óriási segítség lett volna korábban is! Megosztom Veled, hogy Neked is segítsen!
Mindenegyben Blog - 2018. március 11. (vasárnap), 14:08

Sajnos ezt a 12 dolgot csak most tudtam meg a szódabikarbónáról! Óriási segítség lett volna korábban is! Megosztom Veled, hogy Neked is segítsen!

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 11

EZT A 12 DOLGOT CSAK MOST TUDTAM MEG A SZÓDABIKARBÓNÁRÓL! ZSENIÁLIS!A szódabikarbónáról már többször, több helyen is megtudhattad, hogy miért nélkülözhetetlen a háztartásban! Bátran használhatod a konyhában és takarításhoz is!Összegyűjtöttünk 12 hasznos tippet!

1. SZAGTALANÍTJA AZ EDZŐCIPŐT!Nincs más dolgod, mint a cipőbe szórni és a következő használatig benne hagyni.

2. ELTÜNTETI A FALFIRKÁT!Gyerkőcöd képzőművészeti alkotásait letörölheted vele a falról. Szórj egy nedves szivacsra egy keveset belőle és mosd át finoman a felületet.

Hirdetés

3. FRISSEN TARTJA A LEVEGŐTA szekrényben tárolt ágyneműk és törölközők is frissek maradnak, ha egy nyitott dobozban szódabikarbónát teszel a polcra.

4. A TÖKÉLETES PISKÓTA ZÁLOGA!Biztonsággal és egyenletesen jön föl a tészta. Jobb, mint a sütőpor!

5. RAGYOGJON A VÉCÉKAGYLÓ!A vécécsésze rejtett zugait se felejtsd ki a takarítások alkalmával! A szódabikarbóna remekül oldja a vízkövet!

6. LEGYEN TIP-TOP A KUTYUS FEKHELYE!Házi kedvenceid fekhelyét is szagtalaníthatod szódabikarbónával. Szórd be a párnát vagy kosarat, hagyd rajta egy-két órát, majd alaposan porszívózd ki.

7. CSILLOGJON AZ ÉKSZERAz ékszereket is szép fényessé varázsolhatod, ha háromnegyed rész szódabikarbónából és egynegyed rész vízből pasztát csinálsz. Dörzsöld át az ékszereket vele, majd öblítsd le.

8. TÉLEN VIGYÁZ A BÚTORRAMielőtt eltennéd téli pihenőjükre a kerti bútoraidat, mindegyiket mosd át szódabikarbónás vízzel. Az ülőpárnákat pedig mosd ki, és helyezz melléjük egy nyitott dobozban a szódabikarbónát.

9. TEDD A PANÍRBA!Extrán fog ropogni a rántott hús bundája!

10. ELŰZI A BŰZT!A szemetesed sem fog többé kellemetlen szagot árasztani, ha az aljára mindig szórsz egy kevés szódabikarbónát!

11. VISZLÁT, OLAJFOLT!A makacs, olajos szennyeződéseket is könnyen eltávolíthatod a főzőedényeidről, ha fél órára szódabikarbónás vízbe áztatod őket!

12. RAGYOGJON A GRILLRÁCS!A grillsütőre száradt zsírt és ételmaradékot is eltávolíthatod vele. Csak keverj össze kevés vízzel szódabikarbónát, kend a rácsra, majd összegyűrt alufóliával dörzsöld le!

Forrás : ripost.hu

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (102)
Hirdetés