Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
1 -- 1 || 12
Hogy arcunk vonalai határozottak legyenek, a ráncok kisimuljanak, csupán a következőket kell tenni: először egy gyengéd masszázs, aztán …
Mindenegyben Blog - 2018. április 15. (vasárnap), 12:52

Hogy arcunk vonalai határozottak legyenek, a ráncok kisimuljanak, csupán a következőket kell tenni: először egy gyengéd masszázs, aztán … (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 ápr 15

Van egy teljesen ingyenes és hatékony alternatíva a plasztikai műtétek és az öregedésgátló kúrák helyett! Hallottál már az arctornáról vagy az arcjógáról? Mert ezek egyébként igencsak hatékony módjai annak, hogy tartósan megőrizd a bőröd rugalmasságát és feszességét. Mindössze annyit kell tenned, hogy tornáztasd meg az arcod izomzatát! „Arcformázást” mindenki végezhet magán, de most a gyönyörű szép Lourdes Julian Doplito megtanítja nekünk, hogyan is kell helyesen elvégezni ezt.

Ez a 67 éves tősgyökeres filippínó nő kifejlesztett egy egyedi gyakorlatok az arc részére, amelyet bárki el tud végezni anélkül, hogy az zavarná a napi rutintevékenységek végrehajtásában. Naponta csak 20 percet vesz igénybe az egész, de örömmel figyelheted meg majd arcod átalakulását!

Hirdetés

A Ketkes szerkesztősége további részleteket tudott meg Lourdes Doplito szépséggurutól, erről a megfizethető, de mégis nagyon hatékony, komplex arcgyakorlatról, mellyel valóban fantasztikus átalakulást érhetünk el. Az arc frissebbé, annak vonalai határozottabbá, az arc pedig ovális formájúvá válik, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül!

Arcmasszázs-gyakorlatok a feszes arcbőrért

Hirdetés

Mielőtt elvégeznénk a gyakorlatokat, hajtsunk végre speciális légzési gyakorlatot: lélegezzünk ki, majd vegyünk egy mély lélegzetet, 5 másodpercig tartsuk vissza a lélegzetünket, végül lassan fújjuk ki a levegőt. Nos, készen állsz az átalakulásra?

1. Homlokmasszázs

Ez az egyszerű gyakorlat segít az arc izmainak ellazításában, és felkészíti azokat további masszázsgyakorlatokra. Lazítsd el magad és csukjad be a szemed. A jobb és bal kezed középső ujjának ujjbegyével tapogassuk ki a homlok közepét (az úgynevezett „harmadik szem” helyét), kezdve az orrnyeregtől egészen a homlok tetejének hajjal fedett részéig. Végezzed ezt a masszázst körülbelül 2 percig, vagy helyette 100 alkalommal lágyan tapintsd meg a homlokodat.

2. A szemöldökizmok gyakorlata

Ez a gyakorlat segít a homlok és a felső szemhéjak izmainak megerősítésében, továbbá rugalmassá teszi a bőrt. Helyezzed a tenyered alját a szemöldököd alá, nyomjad meg a szemöldököd, közben felfele tolva azt. Vegyünk egy mély lélegzetet és kényelmesen lélegezzünk ki. Ezután engedd le a tekinteted a mellkasodra, de közben húzzad fel a szemöldököd.

Végy egy mély lélegzet, érezned kell az izmok megfeszült helyzetét, és néhány másodpercig maradj ebben a helyzetben. Lassan fújjad ki a levegőt, végül vedd el a kezed az arcodról. Csináld meg ezt háromszor, nem sietve, és nem megfeledkezve a ki-és belégzésről sem.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (42)
Hirdetés