Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

xyz
Életmód - egészség
1 -- 1 || 12
Ez a legjobb természetes béltisztító. Könnyen és olcsón eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből!
Mindenegyben Blog - 2015. május 10. (vasárnap), 17:43

Ez a legjobb természetes béltisztító. Könnyen és olcsón eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből!

Hirdetés
Hirdetés
2015 máj 10

Egyre több méreganyaggal kénytelen felvenni a harcot a szervezetünk, naponta több millió idegen, károsító molekula áramlik be a testünkbe, amelyet az erre szakosodott szervek igyekeznek ugyan kivédeni, de hosszabb távon a terhelés egyre nagyobb lesz, és a problémák is előbb-utóbb felbukkannak.

orvosi-szen
 

Ha sokáig szeretnénk egészségesen élni, akkor a megfelelő mozgás, étkezés mellett a szervezetünk méregtelenítését is el kell végeznünk. 1831-ben a francia Touéry professzor kollégái szeme láttára egy jókora sztrichnin adagot vett be, amely tíz ember halálához is elegendő lett volna, de miután aktív szénoldatot ivott, kutya baja sem volt.

Hirdetés

Az orvosi szénként is ismert gyógyszert már az ősi Egyiptomban is használták. Azért jó a faszén, mivel a szerkezete lyukacsos, ezért súlyának többszörösét képes felszívni, így a rengeteg mérgező anyagot is magához vonzza. A sürgősségi betegellátásban még most is nagy kincs, hiszen a mérgezéses eseteknél a faszenet alkalmazzák.

Az elszennyeződött beleknek azért jó a faszén, mert egyszerűen megtisztítja a felületüket, így a nyiroknedvek be tudnak jutni. Azért is nagyon fontos a megfelelő méregtelenítés, mert még egy egészséges szervezetben is, csak a növényi táplálékból visszamaradó salakanyagoknak 5 nap kell, amíg teljesen kiürülnek.

A faszén ma már kapszula formában is kapható. Miután bevettük, egyből beindul a belek tisztulási folyamata és a kellemetlen puffadásoktól is megszabadulhatunk. Ha nem tudja valaki lenyelni a pirulát, vízben fel is oldhatja azt, így még erőteljesebben fog érvényesülni a tisztítóhatás. Akár 4 kapszulát is be lehet venni egyszerre, mérgezés gyanúja esetén akár 10-et is.

Érdemes az orvosi szenet használni, ha nagyon nehéznek, felpuffadtnak érezzük magunkat, ha hányinger, vagy csömör környékez, hasmenés, másnaposság, gyomorfájás esetén is ajánlott, főként akkor, ha túl sok zöldséget, vagy gyümölcsöt ettünk.

Forrás: filantropikum.com

Megosztás a Facebookon (1417)