Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
1 -- 1 || 12
Az öt leghatékonyabb vízhajtó módszer
Mindenegyben Blog - 2017. december 04. (hétfő), 22:58

Az öt leghatékonyabb vízhajtó módszer (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 04

Vizesedsz, és hízol? Itt a megoldás!

Az ödéma és a hastájékon megjelenő felfúvódás nem kell, hogy mindig részese legyen mindennapjaidnak. Ezek a tünetek mindig arra utalnak, hogy tested a kelleténél több vizet tart vissza, tehát folyadékháztartás funkciójában kisebb problémák léptek fel.

Hirdetés

Gyorsan orvosolhatod azonban tüneteidet, hiszen sok olyan hatékony és természetes módszer létezik, mellyel megjavíthatod tested vízháztartását. Olvass meg az öt leghatékonyabb és legintenzívebb vízhajtó trükkel, amelyek segítségével akár néhány nap alatt is kilókban mérhető megkönnyebbülést fogsz észrevenni.

Folyadékbevitel

Téves az a gondolat, miszerint minél többet vizet fogyasztasz, annál nagyobb vizesedést tapasztalhatsz. Ennek a tévhitnek éppen az ellenkezője helyénvaló: ha szervezeted nem kap megfelelő mennyiségű folyadékot, visszatartja a már elfogyasztott vizet, hisz sejtjeid gyors anyagcsere-folyamataihoz sok folyadékra van szükség – naponta minimum másfél-két litert kell inni, ha szeretnéd biztosítani anyagcseréd megfelelő működését.

Tested vízigényét pótolhatod tisztított csapvízzel, szénsavmentes ásványvízzel, zöldség- és gyümölcslevekkel, vagy levesekkel. Sima csapvizet lehetőleg ne fogyassz, mivel számos olyan mérgező anyag lehet benne, mely folyamatosan fogyasztva bajt okozhat testben. Jó ötlet számít egy otthoni vízszűrő beszerzése, hiszen így később sok pénzt megspórolhatsz, sőt, még szervezeted lúgosítását is megkönnyítheted.

Gyógytea

Ha igazán kíméletesen szeretnéd eltávolítani a felesleges vizet testedből, akkor az egyik legjobb választás a gyógynövények alkalmazása, melyek víztelenítő hatásuk mellett még ellenálló-képességedet is megerősítik. A vízhajtó gyógynövények veséid működését fokozzák, ezáltal könnyebben beindulnak szervezetedben a salaktalanító folyamatok.

A legintenzívebb vízhajtó tulajdonsággal bíró gyógynövény a mezei zsurló, a nyírfalevél, a lestyán, a petrezselyem és az aranyvessző. A mezei zsurlóból készült gyógyteát nemcsak vízhajtás céljából, hanem húgyúti megbetegedések esetén is ajánlott fogyasztanod, hiszen fokozza a vizeletkiválasztást, illetve tisztítja a vesét és a húgyutakat. A petrezselymet használhatod levesek, tészták és húsfélék elkészítéséhez, ezzel is könnyítve a zsírok és fehérjék lebontását.

Friss zöldség-gyümölcs

 

A zöldségek magas víztartalmát is kihasználhatod, mivel a bennük lévő folyadékmennyiség szintén stimulálja veséid működését. A zöldségek fogyasztásával sejtjeid többszörösen felfrissülnek, hiszen egyrészről megkapják a napi vitamin- és ásványianyag-szükségletüket, másrészről pedig kellő mennyiségű vízhez jutnak, így megújult erővel tudják ellátni feladatukat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (589)
Hirdetés