Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog
Hirdetés

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
1 -- 1 || 12
A vitaminhiány 5 jele, ami rá van írva az arcodra – elég ha belenézel a tükörbe, miközben olvasod ezt a cikket
Mindenegyben Blog - 2018. június 13. (szerda), 21:09

A vitaminhiány 5 jele, ami rá van írva az arcodra – elég ha belenézel a tükörbe, miközben olvasod ezt a cikket (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 13

A vitaminhiány problémája különösen fontos most, a tavasz közeledtével. Vitaminok nélkül, úgy érezzük, hogy gyengék és elfásultak vagyunk és könnyű célpontot jelentünk a különböző vírusok számára.

Mi sem egyszerűbb, te is megtudod állapítani magadról, hogy szenvedsz-e vitaminhiánytól. Annyit kell csak tenned, hogy belenézel a tükörbe, miközben ezt a cikket olvasod. Ellenőrizd most, hogy szüksége van-e a szervezetednek vitaminpótlásra.

Hirdetés

Túlságosan sápadt bőr

Kevesen büszkélkedhetnek, szép és egészséges bőrrel, főleg a tél végén. De ha a bőrödre jellemző a gyakori sápadtság, ez annak a jele, hogy B12-vitamin hiányod van. E-nélkül csüggedtnek és fáradtnak érezheted magad. Állítsd helyre a megfelelő vitaminszintet. Fogyassz több húst és tengeri terméket.

Száraz haj

Száraz, törékeny haj a korpásodás jele lehet. Ez azt jelenti, hogy biotin, más néven B7-vitamin hiányod van. Ez gyakran köszönhető az antibiotikumoknak. Ha növelni szeretnéd a B7-vitamin szinted, egyél gyakran húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt, gombát, hüvelyeseket, és felejtsd el a diétát egy darabig.

Szemek

Ha duzzanatokat észlelsz a szemed körül és a végtagokon, a testednek hiányzik a jód. A leggyakoribb forrása a jódozott só. Jódot tartalmaznak még a tenger gyümölcsei (homár, garnélarák, alga), tejtermékek, és még a kenyér.

Színtelen ajkak

Hirdetés

A halvány ajkak annak a jele, hogy vashiányod van. Az alacsony vérnyomás és a rendszeres megfázás is utalhat erre. Ahhoz, hogy visszanyerje a szervezeted a megfelelő mennyiséget egyszerűen több vörös húst kell fogyasztani, és add fel egy darabig a magas kalciumtartalmú ételek fogyasztását.

Ínyvérzés

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (212)
Hirdetés