Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

xyz
Csillagjegyek jellemzői
1 -- 1 || 60
4 csillagjegy, akiknek a szerelem kódolva van a sorsukban. Te is köztük vagy?
Mindenegyben Blog - 2017. március 20. (hétfő), 17:23

4 csillagjegy, akiknek a szerelem kódolva van a sorsukban. Te is köztük vagy?

Hirdetés
Hirdetés
2017 már 20
A világon a legnagyobb öröm, mikor azt érezzük, hogy szeretünk, és szeretve vagyunk. A szeretet a legnagyobb erő az Univerzumban, amely energiával tölt fel és a legsötétebb pillanatokban is reményt ébreszt az emberben.

Most következzenek azok a csillagjegyek, amelyek nem hajlandóak lemondani a szeretet, a szerelem erejéről.

Hirdetés

Rák

A Rák csillagjegyű emberek híresek arról, hogy szeretetük, odaadásuk határtalan. Azonban ha szerelmi csalódás éri, az szörnyen rosszul érinti őket. Ilyenkor megállás nélkül sírnak, éjszakánként nem alszanak, lefogynak, sok rossz gondolat jut eszükbe. Ennek ellenére a szeretetben, szerelemben vetett hitük megingathatatlan. Ők érzelmi emberek, azt is mondhatnánk, hogy a szerelem, szeretet rabjai, függőségben szenvednek ezen érzelmektől.

Skorpió

Hirdetés

Nagyon képesek szeretni, , akiknek csillagjegyük a Skorpió. Mindent odaadnak a lelkükből, a szívükből a szeretett embernek, megosztva vele a legféltettebb titkaikat, vágyaikat. Ha szerelmesek, vagy szeretnek valakit, akkor olykor képesek megszállottá is válni, és a végsőkig harcolni a szerelemért, bármennyi sérülést is szenvedtek.

 

Ikrek

Ezek az emberek egyszerűen nem tudnak pár, szerelem, szeretet nélkül élni. Ha egyedül vannak, az a legszörnyűbb időszak az Ikrek életében, nagyobb büntetést nem is lehet elképzelni számukra. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek örök hűségesek maradnak, nem, ők a szerelemért élnek. Az Ikrek férfiak szeretnek hódítani, az Ikrek nők pedig imádnak új dolgokat felfedezni. Számukra a szerelem az élet sava-borsa. Azok az Ikrek, akik még nem találtak rá a szerelemre, 2017-ben nagy lesz az esélyük erre.

Halak

A Halak hisznek a szerelemben, a szeretetben, a kötődésben. Sok mindent képesek feláldozni azért az emberért, akit szeretnek. Imádják párjukkal tölteni az idejüket, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott életre vágynak, amelyből a szerelem sem hiányozhat. Ők a szerelem energiájából táplálkoznak. Ha megromlik a kapcsolatuk, igyekeznek megjavítani azt, nem pedig kidobni.

Hirdetés

Szerző: tudasfaja.com

Forrás: www.tudasfaja.com

Megosztás a Facebookon (134)