Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
Állati sztorik
1 -- 1 || 6
Mindenegyben Blog - 2017. december 15. (péntek), 04:20

Tiszta kutyát a karácsonyfa alá

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 15
Az ünnepek közeledtével ezerrel készülődünk: tervezgetünk, díszítünk, csomagolunk és állandóan aggódunk, hogy mindennel elkészüljünk szentestére. Mivel a karácsony családi ünnep, természetesen kedvenc négylábú barátaink sem maradhatnak ki a mókából és az ünneplésből, na meg persze, a karácsony előtti fürdésből sem. Mivel azt szeretnénk, hogy ilyenkor minden tökéletes legyen, eszünkbe juthat a jelmondat: tiszta lakásba, tiszta kutyát!  De mindnyájan tudjuk, hogy kutyát fürdetni nem egyszerű – időigényes és hatalmas rumlival jár, főleg, ha a házikedvenc mindhalálig ellenáll.

Adva van tehát egy patyolat tiszta lakás, a már megszokott esős, sáros téli napok és a kutyánk. Azt talán nem kell ecsetelnünk, hogy ennek fényében mit érzünk, amikor lelkesen rohan felénk egy ilyen után:

Kép: img-aws.ehowcdn.com

Erre kínál gyors és kényelmes megoldást, a 2016-os év Kutyabarát Innovációja, a Wash & Wau önkiszolgáló kutyamosó. Az éjjel-nappal nyitva tartó üzletekben magyar gyártású gépek találhatóak, amelyek kis- és nagytestű kutyák fürdetésére egyaránt alkalmasak. A nagyot úgy kell érteni, hogy egy leonbergi is befér.

Hirdetés

A kiválasztott programmal egyszerűen, néhány lépésben megfürdethető bármely fajtájú kutya. Az állatorvosok által jóváhagyott sampon, bolha- és kullancsirtó, valamint a kondicionáló a könnyű kezelhetőség érdekében a zuhanyrózsából a vízzel együtt alkalmazható.

"Kutyafürdetés! :D"

Közzétette: Wash & Vau Kutyamosó Szentendre – 2017. július 27.

Miután jól átmostuk samponnal és leöblítettük kutyánkat, pihe-puha szuper nedvszívó törülközőkkel törölhetjük át. A nagy teljesítményű szárító használata előtt, fülvédőt tehetünk fel a kutyára a zúgás ellen. Szárítás után csak kiengedjük az immáron habos-babos, illatos, tiszta és karácsonyra kész kutyánkat, még meg is jutalmazhatjuk a kikészített jutalomfalattal, majd feltörlünk a felmosóval és már mehetünk is.

A múlt heti vélemények alapján nemcsak a gazdiknak, hanem Diónak is tetszett a kutyamosó! Várunk minden frissülni, szépülni vágyó kutyust ezen a héten is! :)🐶🐾💦

Közzétette: Wash & Vau Kutyamosó Szentendre – 2017. augusztus 14.

Ha kedvet kaptunk, jelenleg nyolc üzlet közül is választhatunk. Budapesten három is van, de Szegeden, Győrben, Pécsett, és Székesfehérváron is találunk kutyamosót. Sőt, idén nyáron nyílt a Dunakanyar szívében, Szentendrén is egy.

Az üzletek pontos címét ide kattintva éred el.

Hirdetés

Ha kevés erőfeszítéssel és könnyedén szeretnél illatos, tiszta kutyát a fa alá, akkor sétálj el egy Wash & Vau kutyamosóba és próbáld ki, megéri.

Még több információ: kutyamoso.hu

Forrás: zoozoo.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (23)