Google+

Érdekelnek állati sztorik?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
Állati sztorik
1 -- 1 || 6
A férfi megveti a "kövér" nőt a repülőn de aztán egy életre szóló leckét kap
Mindenegyben Blog - 2018. március 09. (péntek), 04:31

A férfi megveti a "kövér" nőt a repülőn de aztán egy életre szóló leckét kap

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 09
Pixabay

“‘Hello! Hogy van?”

Kérdezte a nő miközben leült mellém. Lassan ereszkedett le az ülésre, a hátsója betöltötte az egész teret.

Kényelmesen leült és vastag karjai a karfára tette. Szinte alig fértem el mellette és úgy éreztem, be vagyok szorítva a székembe.

Egy kicsit közelebb hajolt hozzám aztán még egyszer köszönt udvariasan, barátságosan. Ekkor már kénytelen voltam ránézni, olyan közel volt az arca.

‘Hello’ mondtam némi undorral a hangomban.

Elfordultam és az ablak felé néztem. Csendesen mérgeskedtem, amiért az utazásom végéig emellett a szörny mellett kellett ülnöm.

Hozzámért a kövér karjával és azt mondta: Az én nevem Laura, Angliából jövök. És maga? Japánból?

‘Malájziából’, válaszoltam kelletlenül.

‘Oh, elnézést. Ha hat órán keresztül egymás mellett ülünk, jobb ha összebarátkozunk, nem? Felém nyújtotta a kezét én pedig megráztam.

Pixabay

“Laura beszélgetni kezdett velem de én elég barátságtalanul válaszoltam. Mesélt a Hong Kong-i utazásáról, és részletesen elmesélte milyen dolgokat vett a tanítványainak.

Én még mindig csak egy-egy szóval válaszoltam. Igazán nem voltam kedves, de ő mindvégig az volt. Odafigyelt rám és amikor hozták az ételt és az innivalót, igyekezett úgy ülni, hogy én is elférjek kényelmesen.

Hirdetés

‘Nem akarlak összenyomni az elefánt termetemmel”, mondta őszintén..

Az arc, amit először visszataszítónak gondoltam, hirtelen megváltozott. Milyen kedves, figyelmes volt hozzám. Lassan eltűnt a morcosságom.

Laura kiváló társalkodó volt. Természettudományi és filozófiai témákban tartott előadásokat. Meg volt a képessége arra, hogy egy érdektelen témából izgalmas történetet csináljon. Megjegyzései humorosak voltak. Egy idő után a kultúráról beszélt és meglepett, milyen sokat tud és milyen sokoldalú.

Az utazás folyamán Laura sok mindenkit megnevettetett maga körül.A légiutas kísérőkkel is viccel és a saját súlya volt a vicc alapja.

‘Most dolgoznom kell, de mindjárt visszajövök, és még beszélgetünk” mondta az egyik stewardess.

Pixabay

“Én megkérdeztem Laurát:

“Gondolt esetleg már arra, hogy egy kicsit lefogyjon?”

“Nem, Elég sokat dolgoztam azon, hogy önmagam legyek. Ezt miért kellene feladnom?”

“Nem fél attól, hogy a túlsúlynak bizonyos kockázatai is vannak?”

Hirdetés

‘Nem, csak akkor van kockázata, ha állandóan azzal foglalkozol. Sokszor látok hirdetéseket, melyekben azt írják: Adja le fölösleges kilóit hogy azután önmaga lehessen.” Ennek semmi értelme. Úgy kell magad jól érezni, ahogy vagy, azzal a külsővel. Miért kellene lefogynom amikor annyi fontos dolgom van és rengeteg barátom? Normálisan étkezem és rendszeresen sétálok. Azért vagyok ekkora, mert ilyen a testalkatom. Az életben a súlyodnál sokkal fontosabb dolgok is vannak.

Laura ivott egy kicsit a borból majd folytatta:

“Az emberek azt hiszik, hogy ilyen körvér vagyok az azt jelenti, hogy lusta és hanyag is vagyok. De ez egyáltalán nem így van.

Aztán odafordult a stewardesshez és megköszönte neki a kedves kiszolgálást.

Pixabay

‘Én egy nagyon energikus ember vagyok. Ez a nagy súly igazából egy kicsit lelassít, ha nem lennék ilyen akkor egész nap szaladgálnék egyik helyről a másikra.

“A férfiak is mennek utánad? kérdeztem egy kicsit játékos hangsúllyal.

Hirdetés

“Persze. Igaz, hogy van férjem, azért sok figyelmet kapok más férfiaktól is. Sokan küszködnek párkapcsolati problémákkal. Sok embernek van szüksége arra, hogy meghallgassa őket. Valamilyen oknál fogva az emberek szeretnek velem beszélgetni.

A férfiak és nők közötti kapcsolat összetett. A férfiak megcsalják a nőket aztán amikor ez kiderül, akkor a nő szörnnyé változik. A nők szeretik a férfiakat de sokszor csak addig amíg van hitelkártyájuk.

A Laurával folytatott beszélgetés igazán szórakoztatóvá tette az utat. Szép volt azt látni, hogy az emberek ilyen könnyedén kapcsolódtak hozzá. Az út végére szinte a fél repülőgép ott állt mellettünk és nevetgéltünk.

Wikimedia

A megérkezés után a reptéren elbúcsúztunk egymástól. Ő pedig egy csoport fiatalhoz ment oda, akik már várták őt. Laurát mindenki átölelte a csoportból, szívélyesen fogadták őket. Ő pedig megfordult és rám kacsintott.”

Laura a maga sajátos módján felnyitotta a mellette utazó férfi szemét. Nem tudjuk, hogy ez egy valódi vagy kitalált történet, de az biztos, hogy szép.

Forrás: csodalatos.co

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.