Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
xyz
Tájképek
1 -- 1 || 5
Egy hely, ahol Isten úgy döntött, hogy húz egy tökéletes vonalat! A Mississippi folyó és a Mexikói-öböl találkozása a természet csodája. Még soha nem láttam ennél szebbet!
Mindenegyben Blog - 2017. május 08. (hétfő), 21:06

Egy hely, ahol Isten úgy döntött, hogy húz egy tökéletes vonalat! A Mississippi folyó és a Mexikói-öböl találkozása a természet csodája. Még soha nem láttam ennél szebbet!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 08

Ha megnézzük az alábbi videót, az első dolog ami eszünkbe jut, hogy biztosan valamilyen videószerkesztő programmal készítették a videót. De tévedünk, ha erre gondolunk, mert amit látunk, az igaz. A Mississippi folyó találkozása a tengerrel a Mexikói-öbölben olyan akár az olaj és a víz, vagy mint a Nap és a Hold. Alapvetően a két víz nem keveredik össze!

Hirdetés

A Mississippi az Egyesül Államok leghosszabb folyója. A Mexikói-öbölnél pedig a tengerbe ömlik, ahol a világ egyik legszebb természeti jelenségét látható: a két víz találkozik, de nem keveredik össze egymással.

A tudósok próbálják megmagyarázni a jelenséget, de sokan azt gondolják, hogy ez Isten ajándéka az embereknek. Néhány kötekedő ember azonban azt állítja, hogy csak azért nem keveredik össze, mert a folyam állandóan mozgásban van, és mindig új vízet szállít be az öbölbe. Alapvetően itt az édes víz találkozik a sós vízzel, amely nehezebb. Az egyenes választóvonal miatt a két szín közötti különbség is sokkal erőteljesebbnek tűnik!

Forrás: www.buzzblog.eu

Megosztás a Facebookon (0)