Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
xyz
Kutya
1 -- 1 || 14
A férfi beteszi kutyáját a bőröndbe – sírni lenne kedvünk mikor megtudjuk hova mennek
Mindenegyben Blog - 2017. március 17. (péntek), 17:36

A férfi beteszi kutyáját a bőröndbe – sírni lenne kedvünk mikor megtudjuk hova mennek

Hirdetés
Hirdetés
2017 már 17

A Reddit oldalán egy férfi elég részletesen leírta azt a történetet, amikor egyszer kutyusát egy bőröndbe téve becsempészte a kórházba. A férfi felesége került kórházba, az orvosok pedig azt mondták, már nincs neki sok hátra. A férj ezért úgy döntött, minden szabályt megszeg, hogy felesége utolsó kívánságát teljesíthesse.

“Nem számíthattunk sok jóra. Még tudott beszélni, de nem evett és nem is ivott semmit, a fájdalomcsillapítókat pedig nem akarta bevenni. Rávett arra, hogy valahogy csempésszem be kutyánkat a kórházi szobába, mert szerette volna őt látni.” -írta a férfi a történetben.

A pár kutyája egy 22 kg-os ausztrál juhászkutya volt, ezért a férfinak egy jó nagy bőröndbe kellett elrejteni az állatot. A férfi elmagyarázta a kutyának, hogy csak rövid időre kell a bőröndbe bújnia de utána látni fogja szeretett gazdáját. De a férfi félt attól, hogy a kutya ugatni fog és így terve nem sikerül.

Hirdetés

Legnagyobb meglepetésére a kutya csendben maradt. A férj azt hazudta a kórházban, hogy feleségének hozta be kedvenc dolgait, ami persze nem volt igaz.

Shareably

Shareably

 
Hirdetés

“Mikor megérkeztünk a szobájába, a feleségem éppen aludt. Kinyitottam a bőröndöt, a kutya pedig azonnal felugrott hozzá és a mellkasára feküdt. Valahogy sikerült a csöveket érintetlenül hagynia. Úgy feküdt, hogy lássa a feleségem szemét és 20 percen keresztül mozdulatlanul feküdt mellette. Aztán a feleségem felébredt mert fájdalmai voltak.” -írta a férfi.

A kutya értette mi történik és lefeküdt gazdája mellé de végig csendben volt.

“A kutya nyalogatta is őt, és nagyon csendben volt, mintha tudta volna, hogy ugatásával csak felhívja ránk a figyelmet. Aztán hirtelen bejött egy nővér, akit annyira meghatott ez a helyzet, hogy megígérte senkinek sem mondja el.” – folytatta a férfi.

Néhány nappal ezután a feleség elhunyt, de a férj számára nagyon vigasztaló volt az a tény, hogy teljesíthette felesége utolsó kívánságát.

Hirdetés

A férfi azzal a mondattal fejezte be bejegyzését, hogy minden egyes alkalommal amikor a bőröndhöz nyúl, a kutya azt hiszi gazdájához mennek.

A férj és a kutya mindig is emlékezni fognak ezekre a napokra és szeretettel gondolnak erre még akkor is ha éppen gyászolnak.

Forrás: csodalatos.co

Megosztás a Facebookon (1)