Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
xyz
Igaz történetek
1 -- 1 || 11
Ez az anya lefényképezi a kisfiút akivel kislánya játszik a strandon – aztán szemébe ötlik az igazság
Mindenegyben Blog - 2017. február 16. (csütörtök), 22:56

Ez az anya lefényképezi a kisfiút akivel kislánya játszik a strandon – aztán szemébe ötlik az igazság

Hirdetés
Hirdetés
2017 feb 16

Ayanna Toye Barrows története most bejárja az internetet, mert egy univerzális történetről van szó. Az Egyesült Államokban az elmúlt években szociális krízis jelentkezett, s az afrikai-amerikai népesség és a rendőrség közötti feszültség nem csökkent.

Van azonban a remény, s ezt szeretné Ayanna Toye Barrows is alátámasztani, történetével, főleg a Love What Matters internetes oldalon megjelenő fotójával.

Hirdetés

“Kislányom és én éppen Myrtle Beach-en ch-en voltunk, sétáltunk amikor egy aranyos kisfiú odament hozzá. Megmutatta neki a cápafogat, amit a nyakában nyakláncként viselt. Megkérdezték egymástól a nevüket, majd elköszöntek egymástól. De a kisifú néhány perccel később visszajött, és kislányom nevét kiabálta. Lányom megfordult és mosolygott. Beszélgettek egy kicsit, főleg arról, hogy az a cápafog milyen szuper erőt kölcsönöz a kisfiúnak.

Mielőtt tovább sétáltak volna egymás mellett, megkérdeztem a kisfiú édesanyját, lefényképezhetem-e őket együtt. Íme itt az eredmény. Senki sem kérte őket, hogy mosolyogjanak. Mikor hazafelé indultunk, elbúcsúztak egymástól, megölelték egymást és legalább 20-szor mondták egymásnak, hogy viszlát.

Itt az ideje, hogy mi emberek bőrszín, származás, gyűlölet, előítélet nélkül tudjunk élni.  Micsoda egyszerűség, ….két gyermek aki a strandon a naplementében találkozott,  nem aggódtak a világ miatt, csak egymást látták.

Facebook/Ayanna Toye Barrows

FACEBOOK/AYANNA TOYE BARROWS

Hirdetés

Ez a két gyermek annyira ártatlan. Csak az a fontos nekik, amit éreznek, nem aggódnak semmi más miatt. Ezek a gyerekek megmutatták nekünk, mi igazán fontos az életben,  reméljük hogy felnőtt korukban is ilyenek maradnak!csodalatos.co

Megosztás a Facebookon (2758)