Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
xyz
Igaz történetek
1 -- 1 || 11
Az 55 éves hajléktalan sírni kezd mikor meglátja magát a tükörben az átváltozás után
Mindenegyben Blog - 2017. március 20. (hétfő), 21:24

Az 55 éves hajléktalan sírni kezd mikor meglátja magát a tükörben az átváltozás után

Hirdetés
Hirdetés
2017 már 20

Hajléktalannak lenni és állandó lakhely nélkül élni nagyon nehéz lehet. A spanyol Jose Antonia pontosan ilyen életet élt, hosszú éveken keresztül.

A férfi villanyszerelőként dolgozott amikor életében nagy változás következett be. Depressziós lett, nem sokkal később elvesztette az állását és egy idő után már ennivalóra is alig volt pénze. Egy ideig parkolóőrként kereste a kenyerét, illegálisan dolgozott.

Hirdetés

De mikor ezt az 55 éves férfit meghívták ák egy, a Palma városában lévő divatos fodrász szalonba, élete azonnal megváltozott. A szalon vezetője, Salvatore Garcia José felajánlotta a férfinak, hogy megváltoztatja a külsejét.

Levágták hosszú, ápolatlan ősz haját, befestették és mivel már régen nem borotválkozott, szakállát is levágták. Ezután az 55 éves férfi már nem úgy nézett ki, mint egy hajléktalan, szinte felismerhetetlen volt.

“Senki sem fogja elhinni, hogy én vagyok, ha nem mondom ezt el.” – mondta a férfi, mikor először meglátta magát a tükörben.

Az átalakulás olyan fantasztikusan sikerült, hogy a közelben lévő étteremben a tulajdonos meghívta őt egy sörre, a közleben ülő hölgyek pedig mind megfordultak utána.

Mindez 2015-ben történt, de a filmet csak nemrég tették fel az internetre. Két év telt el azóta és a férfi még mindig munkát keres de már nem az utcán él, valamilyen anyagi segítséget sikerült találnia, írta az Unilad.

“Nemcsak a külsőm változott meg, hanem az egész életem. Most a legfontosabb az, hogy egy igazi állást találjak.” -mondta a férfi.

Nézd meg a lenti filmet, melyben az átalakulást 1 perc 50 másodpercnél láthatod. A film ugyan spanyolul van de a férfi reakcióját nem kell lefordítani, ez magától értetődő.

/csodalatos.co

Megosztás a Facebookon (13)